Ez a nagyon beteg Hellblade 2 tematikájú Xbox Series X konzol nem csak lenyűgöző, de akár Magyarországról is megnyerhető.

2024.05.22. – Úgy tűnik, hogy az Xbox egyszerűen nem áll le, és továbbra is készíti a különböző tematikus Xbox Series X konzolokat és kontrollereket. Egyes igazán egyedi darabok pedig annyira limitáltak, hogy csakis a hivatalos nyereményjáték keretén belül lehet őket megszerezni. Nem is olyan rég lehetett Dűnés, aztán South Parkos, majd X-Men ’97-es, sőt Porche tematikájú Series X konzolt is nyerni. Ezúttal a sor a napokban megjelent Hellblade 2-n van.

Senua’s Saga: Hellblade 2

A Senua’s Saga: Hellblade 2 várva várt megjelenése alkalmából egy exkluzív Xbox Series X konzolcsomagot sorsol ki a Microsoft. A Ninja Theory elismert sorozatának második része Senua, a félelmetes, pszichózissal küzdő kelta harcos, Senua bosszúálló hőstetteit követi, aki epikus küldetése során a 9. századi Izlandon jár. A játék úgy tűnik, lenyűgözte a szakmát, a Metacriticen máris 81-es értékelést kapott. Az Xbox egy új nyereményjátékot indított a Twitteren, hogy megünnepelje a Hellblade 2 megjelenését az Xbox Game Pass Ultimate-on. Egy szerencsés nyertes egy exkluzív, Hellblade 2 témájú Xbox Series X konzolt kap, valamint egy hozzá illő kontrollert és állványt, utóbbi egy totem.

Hogyan nyerhetem meg?

Ahhoz, hogy megnyerd, 3 egyszerű lépést kell megtenned. Mielőtt kérdés lenne: igen, Magyarországról is lehet jelentkezni, de így is érvényes, hogy minimum 18 évesnek kell lenned!

Miután az Xbox nemrég bezárt négy Bethesda stúdiót, köztük az Arkane Austint és a Tango Gameworks-öt, néhány Hellblade aggódott amiatt, hogy a Ninja Theory is bajba kerülhet. A Hellbalde 2 sikere után azonban a stúdió jövője biztosnak tűnik, a csapat következő projektje állítólag már zöld utat kapott. A stúdió a „Project Marán” dolgozik majd, egy új pszichológiai horrorjátékon, ami a történetmesélést új szintre emelheti.

Ezt láttad már?

8 hollywoodi anime-adaptáció, amik közül néhányat elfelejtenénk

×