A Microsoft összesen 4 Xbox Series X konzolt sorsol ki, amiben a legjobb, hogy a South Park játék szereplői vannak rajta. Megéri próbálkozni.

2024.03.27. – Előre leszögezem, hogy nagyon szeretjük az olyan nyereményjátékokat, amiket bár nemzetközi szinten hirdetnek meg, Magyarországon is részt lehet venni benne. Igen, érdemes lehet próbálkozni, hiszen most a magyarok is megnyerhetik a South Park tematikájú Xbox Series X konzolok egyikét. A Microsoft friss nyereményjátéka során négy különböző South Park: Snow Day Xbox Series X konzolt sorsolnak ki, és elég hozzá egy Twitter fiók. Nyilvánvalóan az akció célja az, hogy kicsit népszerűsítse az új South Park játékot, a Snow Day-t, ami március 26-án jelent meg.

Hogyan nyerhetek?

Tök jó, hogy a Microsoft mindegy egyes kollaboráció alkalmával osztogat tematikus Xboxokat. Legutóbb például Dűne témájú konzolt lehetett nyerni, de szerencsére máris itt a következő. Amint látható, a 4 South Park témájú konzol nem csak abban egyedi, hogy a kontroller és a konzol mintát kapott, de mindegyiken az egyik főszereplő kapott helyet, természetesen a játék fantasy témájához illeszkedve. Ezt már ismerjük a The Stick of Truth-ból. Igen, a nyereményjátékra Magyarországról is lehet jelentkezni, de csakis akkor, ha elmúltál már 18 éves.

3 dolgot kell tenni:

Természetesen mondani sem kell, hogy a fent látható konzolok csak a nyereményjátékban érhetők el, külön nem lehet megvenni őket. A South Park: Snow Day egyébként már megjelent, egyelőre elég vegyes kritikát kapott. A Metacritic értékelése jelenleg 60 és 61 között mozog, platformtól függően. Persze még igen korai lenne megítélni a sikerét, főleg hogy live service játéknak ígérik, szóval hosszútávú tartalomra számíthatunk.

Ezt láttad már?

Mi ez a sok K-dráma a Netflixen? Segítünk választani – itt az 5 legjobb

×