Egyetlen forint elköltése nélkül, teljesen ingyen a tiéd lehet a Towaga: Among Shadows című animációs filmeket idéző stílusos shoot’em up.


Bódi Dániel

2024.05.28. – Nagyon úgy tűnik, hogy a nyárra fordulva beindult az ingyenjáték dömping, hiszen csak az elmúlt napokban-hetekben több tucat remek alkotást rámolhattak be azok a szemfülesek, akik legalább fél szemmel követik a Leet digitális hasábjait.

Ott van például a kultikus fantasy társas digitális verziója, a Talisman, de május 30-ig ingyen osztogatják a Warhammer 40K: Gladius – Relics of Wart és a roppant meditatív Farming Simulator 2-t, hamarosan pedig teljesen ingyen játszhatunk a Skull & Bones-szal is – már, ha van rá idő a SAND és a Duckside ingyenes tesztidőszaka mellet. Vagy akár rá is repülhetünk a MyAbandonware elfeledett kult-klasszikusaira, esetleg tehetünk egy próbát az iszonyatosan addiktív Folder Dungeonnal is.

Ebbe a díszes ingyenjáték kompániába csatlakozott be a pár éve megjelent Towaga: Among Shadows, amit mobilon 1290, konzolokon 5200 forintért szoktak mérni, de most a Steamen egyetlen forint elköltése nélkül bárki és mindenki lecsaphat rá. És érdemes is, hisz a 2D-s kézzel rajzolt, animációs filmeket idéző látvánnyal megáldott shoot’em up nem csak egy igen szórakoztató akciójáték, de még tartalmas is: a fény ádáz harcosaként összesen 70 teljesen egyedi pályán kell túlélnünk a hordákban érkező sötét ellent, ha pedig kivégeztük az érdekes sztorit, akkor 4 játékmódban tehetjük próbára magunk – akár a barátainkkal közösen.

Gépigénye szinte alig mérhető, már egy krumplin is simán elfut, szóval tényleg mindenki tehet vele egy próbát. Sietni viszont nem kell, lejárati dátuma az ingyenességnek nincs, valószínűleg azért, mert free to play is marad.

Ezt is olvasd el:

Ezzel a 28 kult-klasszikus videojátékkal teljesen INGYEN játszhatsz

×