Meglepő módon ingyenesen tölthető a Steam egyik legújabb, kiemelkedő visszajelzéseket szerző horror játéka. Az Indigo Park biztosan sokak kedvence lesz.

2024.05.22. – Nincs is annál jobb, mint amikor egy játékot ingyenesen kínál egy kiadó. Persze a mai világban már egyre több ilyen jellegű címmel találkozni, ezek az úgynevezett freemium játékok. Szinte mindenre lehetőségünk van ingyen és bérmentve, annyi különbséggel, hogy ha valami komolyabb dologra vágyunk, azért fizetnünk kell. Valamint előfordulhat, hogy a gyorsabb előrehaladás érdekében is van lehetőségünk pénzért bónuszokat kapni, de ugye ezek is opcionális csomagok. Az Epic Games ingyenes játékai egy fokkal jobbak, hiszen ott jó eséllyel teljes játékokat kapunk, átmenetileg ingyenesen. Aztán ott vannak azok a címek, amik úgy ingyenesek, hogy játszani korlátlanul lehet velük, de tartalom terén meg van kötve a kezünk. A Riot Games League of Legends-e, vagy Valorant-ja pontosan ilyen. Szabadon játszhatunk, de ha szépen akarunk közben kinézni, az már pénzbe kerül. A horror játékok szerelmesei most a Steamnek inthetnek oda örömükben, ugyanis egy kiváló cím a műfajban éppen teljesen ingyen tölthető.

Aranyos félelem

horror

Ha szeretted az Amnesiát, esetleg a SOMA, vagy az Alien: Isolation a nagy kedvenc, az Indigo Park tökéletes hétvégi móka lesz számodra. Az előbb említett játékok hangulatát idéző Indigo Park pontosan ott erős, ahol ikonikus elődei, az atmoszféra lebilincselő. És itt néha szó szerint arra kell gondolni, hogy földbe tud gyökerezni a lábunk, ugyanis mint kiderült, egy elhagyatott vidámpark pontosan olyan félelmetes tud lenni, mint egy kísértetjárta kastély. Főhősünket Rambley nevű rajzfilmes mosómedve támogatja egész végig, ő a lepukkant park kabalája volt régen. A virtuális térben ténykedő mosómedve annyira pozitív és aranyos, hogy szabályosan kilóg a játékból. Pont ezért olyan zseniális az Indigo Park, mert még így is hátborzongató élményt nyújt.

 

A Steamen teljesen ingyenesen érhető el az Indigo Park Chapter One, szóval nem elég, hogy a játékosok visszajelzései alapján (95%) fantasztikus horror cím, még egy fillért sem kell érte kiadjunk. (Holott lehet itt pont szívesen tennék az emberek…) A Chapter 2 crowdfunding projektje sikeresen zárult a Kickstarteren, így ha tetszik, nem kell attól tartanod, hogy folytatódik-e a történet, mert már biztosan készül!

Ezt olvastad már?

Nagyot megy a Steamen egy Naruto játék, ami most olyan olcsó, mint soha

×