Az egyik Naruto játék hihetetlen, 80%-os kedvezménnyel kapható, ami miatt nagyon gyorsan a Steam egyik legnépszerűbb játéka lett. Sokan pörgetik.

2024.05.22. – Bármennyire is furcsa, nemrég egy kutatásból az derült ki, hogy a Naruto Magyarországon a legnépszerűbb gyerekműsor, már amennyire egy shounen fight animét annak lehet nevezni. Így aztán azt gondolom, igen izgalmas lehet a hír, hogy PC-re most baromi nagy kedvezménnyel kapható egy Naruto játék, ami a leértékelés miatt igen kelendő lett a Steamen. Amúgy érdekes, hogy annak ellenére, hogy az anime és a videojáték évtizedek óta kéz a kézben jár, viszonylag kevés sikeres anime-játék jelent meg. Az egyik kivétel az, amit most akciós.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

A játék nem csak minden idők legkelendőbb verekedős játékai közt szerepel, de önmagában egy zseniális Naruto játék is, lenyűgöző animációkkal. A siker oka persze az is, hogy menet közben válthatunk a csapatok között, visszahozták a sorozatba a sokat hiányolt falra-futás képességét, és nagyon sok, 106 harcos érhető el benne. Ha mindezt kombináljuk, nem csoda, hogy a 2016-os megjelenése óta már 11 millió példányt sikerült eladni belőle.

Ennek ellenére az elmúlt hónapokban igen kevesen vették elő a Steamen, pár százan játszották. Oké, 8 év után ez nem is meglepő, de most történt valami. A jelenleg is futó Steam kiárusításnak hála ugyanis a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 ára 80 százalékkal csökkent, a játékosok száma pedig az egekbe szökött. Hogy kontextusba helyezzük a dolgot: az utóbbi időben a játékosok száma hét-nyolcszáz körül mozgott, a cikk írásának pillanatában pedig majd 6 ezren tolják. Ez nem sokkal marad el a néhány évvel ezelőtti 7 185-ös csúcstól. Ez azért elég jó, tekintve hogy egy 8 éves játékról beszélünk.

Baromi jó ár

Ha szeretnél spórolni egy kicsit, akkor május 27-ig 80% kedvezménnyel veheted meg a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4-et, vagyis 19,99 euro helyett 3,99 euróért, ami kb. 1500 forint. Irány a Steam és nézd meg magad!

Ezt láttad már?

8 hollywoodi anime-adaptáció, amik közül néhányat elfelejtenénk

 

×