A Warzone pályák száma ötre bővült Season 3-ban. Úgy tűnik, hogy az egészséges meccskeresés érdekében a fejlesztők megválnak az egyik szigettől.

2024.05.21. – Napokon belül megérkezik a Warzone és a Modern Warfare III soron következő, negyedik szezonja. Könnyen lehet, hogy ezen kívül már csak egy szezont kap a jelenlegi éra, hiszen a hatodik szezon startjához elég közel érkezik az új Call of Duty játék. A fejlesztők az elmúlt két szezonban igazán kitettek magukért, hiszen Fortune’s Keep és Rebirth Island is visszatért a játékba. Ennek köszönhetően már öt pályát tartalmaznak a fájlok: Vondel, Fortune’s Keep, Rebirth Island, Ashika Island és Urzikstan alkotja a repertoárt.

Az sem titok, hogy a Season 3 során egyértelműen Rebirth Island kapta a legtöbb törődést, ám a Season 4 ezen változtatna. Urzikstan több fejlesztést is megkap, ám remek kérdés, volt, hogy mi lehet a többi pályával. A fejlesztők nem árultak el mindent a május 20-án megérkezett blogbejegyzésben. Ennek köszönhetően még 21-én is tudtak meglepetést okozni egy váratlan bejelentéssel. Úgy tűnik, hogy napokon belül búcsúzhatunk a Warzone egyik pályájától.

Ashika Island utolsó napjait tölti a Warzone-ban

2023 februárjában élesedett Ashika, a Warzone és Modern Warfare II második közös szezonjában. A játékosok kedvelték, hiszen a Resurgence és DMZ módoknak is otthont adott a japán helyszín. Úgy tűnik azonban, hogy a pályák sokasága miatt a fejlesztők kénytelenek kivenni a szigetet. Ennek megfelelően a május 23-án élesedő Playlist frissítés utáni néhány nap ad már csak lehetőséget arra a játékosoknak, hogy tiszteleghessenek a pálya emléke előtt. A május 29-én megérkező Season 4 után könnyen lehet, hogy sosem vagy csak évek múlva láthatják újra a helyszínt. Rebirth és Fortune’s Keep példája mutatja, hogy mindig lehet esély a visszatérésre, ám ki tudja, hogy mit tartogat a 2024-es Call of Duty-val elstartoló éra.

Ezt láttad már?

8 hollywoodi anime-adaptáció, amik közül néhányat elfelejtenénk

×