A Call of Duty játékokban aktív szerepet tölt be a Riot Shield. A Modern Warfare III sem kivétel ezek közül, ám van megoldás a problémára.

2024.05.14. – Egyre közelebb érkezünk a Warzone és Modern Warfare III soron következő szezonjához. A Season 4 még május utolsó napjaiban elstartolhat, könnyen lehet, hogy a 2024-es Call of Duty leleplezésével együtt. Addig azonban még bő két hét hátra van, melyet valahogy át kell vészelni. Legyen szó akár a fizetős, akár az ingyenes mód rajongóiról, ilyenkorra maximum már csak az utolsó Battle Pass szintek feloldása marad, az is csak az alig játszó játékosoknak. Éppen ezért lehet frusztráló, ha mások még ezeket a meccseket is elrontják.

A Modern Warfare III több idegesítő tárggyal is rendelkezik. A legikonikusabb ezek közül talán a Riot Shield lehet. A játékosok egy része imádja a pajzsot, a másik tábor pedig egyenesen kitiltaná a játékból. Az tény, hogy bizonyos játékmódokban hatalmas előnyt adhat. Ide sorolhatjuk azokat a módokat, ahol nincs újraéledés, ilyen például a Search and Destroy. Egy-egy pajzs akár a kör kimenetelét is befolyásolhatja, így nem csoda, hogy sokakban ellenérzést vált ki a használata. Szerencsére van egy kiegészítő, mely továbbra is remekül alkalmazható a pajzsos játékosok ellen, mégis kevesen szerelik fel a fegyverekre.

Ez a kiegészítő pillanatok alatt megoldja a Riot Shielddel futkozó Modern Warfare III játékosok problémáját

How to play against Riot Shield
byu/gggg772 inModernWarfareIII

A Call of Duty fejlesztői a Modern Warfare III megjelenésekor bejelentettek egy új kiegészítő kategóriát. Az Aftermarket Parts-ok olyan attachmentek, mely sok esetben teljesen új kategóriába repítik az adott fegyvereket vagy nagyon különleges tulajdonsággal ruházzák fel. Ide sorolhatjuk a JAK Purifier kiegészítőt, mely segítségével a fegyver csövére egy lángszóró kerülhet. Bármelyik Assault Rifle vagy Battle Rifle felruházható ezzel az attachmenttel. A fenti videó jól demonstrálja, hogy mennyire hatásos tud lenni a Riot Shield ellen. A respawn nélküli módokban különösen el lehet gondolkodni a használatán, hiszem sosem tudni, hogy mikor jön szembe egy pajzsos ellenfél. Természetesen a semtex vagy a gránát is remek ellenszer lehet, ám valljuk be, a lángszóró sokkal szórakoztatóbb.

Ezt olvastad már?

9 bitangjó felnőtt rajzfilmsorozat, amit a streaming adhat

 

×