2okos nem csak visszatért kamu elrablásuk után, de rögtön egy pólóakcióval várták a rajongókat. A dolog bejött, óriási tömeg várta őket.

2024.04.14.  – Ahogy nem is olyan rég mi is beszámoltunk róla, elképesztő módon lepte meg a rajongókat a Twitch egyik leggyorsabban fejlődő csatornájának két arca, a 2okos. Tavaly mi is több alkalommal beszámoltunk róla, hogy a hazai Twitch tartalomgyártók sorába gyakorlatilag berobbant két srác, akik hatalmas nézőtábort és rajongói közösséget szereztek maguknak. A 2okos Twitch csatorna 2023 egyik legnagyobb nyertese volt a hazai közvetítések között. Ice és KDS 2023-ban több mint 48.000 egyidejű nézővel új magyar rekordot is felállított, és bár év közben csatlakoztak rá a magyar Twitchre, összesített óraszámban a TheVR után őket nézték a második legtöbben. Szóval egyértelműen nagyon népszerű duóról van szó, akik különös ötleteikkel igyekeznek mindenkit szórakoztatni.

Póló és tömeg

Április 8-án jött a hír, hogy miután a Twitchen élő adásban „elrabolták őket”, a platform bannolta is a csatornájukat, annak ellenére, hogy csupán egy kamu elrablásról volt szó. Nem kellett sokat várni egy kisfilmre, ami aztán fake elrablásuk és szökésük történetét meséli el. Ezt követően pedig bejelentették, hogy április 14-én visszatérnek, sőt limitált pólóval várják a Balázs Kick cipőboltban azokat, akik szeretnének belőle. Az első 10 póló ráadásul ingyen járt a leggyorsabbaknak, szóval volt aki már szombaton letáborozott a bolt előtt, hogy biztosan kapjon belőle.

Amint arról a nemrég kikerült videó is árulkodik, végül hatalmas tömeg gyűlt össze a Károly körúti üzlet előtt, egyes várakozók csak az úttesten fértek el. A videó alapján a Károly körutat a tömeg miatt le is kellett zárni, bár úgy tűnik nem mindkét irányban. A 2okos póló, amiből az első 50 vásárló extrém limitált piros színű friends & family kiadást kapott, 17.990 forintba került, ha valaki nem jutott hozzá az ingyenes példányokhoz.

Persze nem ez volt az egyetlen tömegrendezvény Budapesten vasárnap. Egy magyar influencer 2 millió forintot és néhány mobiltokot szórt szét az utcán összegyűlt tömegnek.

Erről bővebben:

2 millió forintot szórt szét egy magyar influenszer a Deák téren

×