A 2okos legutóbbi adása annyira felkavaró volt a Twitch számára, hogy a csatorna elérhetetlenné vált. A bannt egy bizonyos jelenet eredményezte.

2024.04.08. – Tavaly mi is több alkalommal beszámoltunk róla, hogy a hazai Twitch tartalomgyártók sorába gyakorlatilag berobbant két srác, akik hatalmas nézőtábort és rajongói közösséget szereztek maguknak. A 2okos Twitch csatorna 2023 egyik legnagyobb nyertese volt a hazai közvetítések között. Ice és KDS 2023-ban több mint 48.000 egyidejű nézővel új magyar rekordot is felállított, és bár év közben csatlakoztak rá a magyar Twitchre, összesített óraszámban a TheVR után őket nézték a második legtöbben. Szóval egyértelműen nagyon népszerű duóról van szó, akik különös ötleteikkel igyekeznek mindenkit szórakoztatni.

Ban

Most azonban úgy tűnik, hogy túl messzire mentek, ami már a Twitch szabályzatába sem fért bele. Április 8-án hajnalban érkezett a hivatalos bejelentés, hogy a 2okos Twitch csatornáját bannolták. A tiltás oka a legutóbbi élő adás volt, amiben egy kamu emberrablással akarták megkoronázni a streamet.

A videó a Youtube-on visszanézhető, de megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk, még akkor is, ha csak megjátszott emberrablásról van szó.

 

Nyilvánvaló, hogy az ilyen tartalmak nem férnek bele a Twitch alapelveibe, még akkor sem, ha ez csupán egy megjátszott emberrablás volt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a páros visszakapja-e a csatornáját, és ha igen, akkor mikor. Te egyetértesz a Twitch döntésével?

Ezt láttad?

Ezzel a 22 remek játékkal most teljesen ingyen játszhatsz a Steamen

×