Nem csak mocskosul olcsón rámolhatjuk be a legjobb Saints Row és Red Faction játékokat, de a vásárlással egy jótékony célt is támogathatunk.


Bódi Dániel

2024.03.18. – Az Epic Games Store és a Steam után úgy tűnik a mindig jófej Humble Games is – az átlagosnál – jobb kedvre derült a zöldelléstől, ami a tavaszváró csomagakciója mellett egy PLAION – The Hits jóárasítást is beütemezett, csak hogy biztos a legjobb helyre menjen a pénzünk. A vásárlással ugyanis nem szimplán megveszünk játékokat, hanem jótékony célokra adakozhatunk: most például a fiatalok mentális egészségéért dolgozó Active Minds nevű nonprofit szervezet munkáját segíthetjük.

A PLAION kiadó és a Humble pedig 10 egészen remek játékot: a Saints Row (majdnem) összest és a komplett Red Faction-sorozatot válogatta össze erre a célra az egyébként nyersen 65.500 forint értékű csomagba, aminek teljes tartalmáért mindössze 3600 forintot kérnek:

  • Saints Row: The Third – Remastered
  • Sains Row: The Third
  • Saints Row IV – Re-Elected
  • Saints Row: Gat Out of Hell
  • Saints Row 2
  • Red Faction
  • Red Faction 2
  • Red Faction: Armageddon
  • Red Faction: Armageddon – Path to War (DLC)
  • Red Faction: Guerilla – Remarstered

Bár sokan sajnálhatják, hogy a Saints Row első és utolsó felvonása nem került be a gyűjteménybe, de nem érdemes szomorkodni, mert egyik sem olyan erős, mint amikre most potom pénzért lecsaphatunk. Az egykoron forradalmi rombolás-technológiát villantó Red Faction-széria viszont teljes, 2001-ig visszamenőlegesen összes részt odaadják. A teljes PLAION – The Hits: Saints Row + Red Faction Collection pakkban egyébként tételenként nevetséges, csupán 360 forintos darabáron vehetjük meg a játékokat. Ha viszont szeretnénk ennél többel hozzájárulni az Active Minds tevékenységéhez, akkor akár fizethetünk ennél többet is: akár pont annyit, amennyivel még úgy érezzük, hogy jól jártunk. Erre egészen április 3-ig bezárólag van lehetőség.

Mindemellett még ott van a 37 vicces, de okos gyerekjátékot tartalmazó Spring Into Learning – The Complete Humongous Entertainment Collection 81.800 forint helyett 5050 forintért (március 29-ig), a 77.500 forint értékű, de 8 különösen kiváló játékot – köztük is a Plague Tale: Innocence-et – mindössze 5400 forintért kínáló Humble Heroines – Action, Adventure, & Intrigue Game Bundle, valamint a roppant szórakoztató 8 homokozó-jellegű kreatív sandbox játékot felvonultató csomag is 78.000 forint helyett 7200 forintért. Ami fontos, hogy bármelyiket is vesszük, azzal valamilyen jótékony, karitatív tevékenységet is támogatunk.

Ezt is olvasd el:

50 (!!!) istenkirály mai és retro játék lehet teljesen INGYEN a tiéd

×