Nem csalás, nem ámítás, valóban 50 remek játék lehet a tiéd bármiféle trükközés vagy feliratkozás, előfizetés nélkül teljesen ingyen.


Bódi Dániel

Még mielőtt egy határozott mozdulattal a listára cuppannál, hamar pontosítanom kell a címet. Ha félrevezettelek, hát bocsáss meg nekem: a játékok valóban ingyenesek, de egy GoG-os regisztrációra mindenképp szükséged lesz rá, hogy akármelyikkel játszhass. A másik trükk, hogy ezek a játékok nem most lettek ingyenesek.

Egy jó ideje már bárki játszhat velük, csakhogy ez annyira nem egyértelmű, annyira el vannak dugva, hogy sokan valószínűleg nem is tudtak erről a lehetőségről. A GoG ingyenes játékszűrője nem kifejezetten működik a legacélosabban, ezért, ha valaki teljes értékű, de 0 forintos játékokra vadászik, annak bizony át kell magát verekednie a végeláthatatlan demók és prológusok (amik igazából ugyanazok) hosszú során – a legtöbben valószínűleg már az első oldal felcsapása után továbbállnak.

De nem én! Nekiálltam hát a gyűjtésnek, hogy másnak már ne kelljen, így sikerült 50 játékot egy listába szedni, melyeket a címükre bökve/kattintva bárki teljesen ingyenesen a GoG-os könyvtárához adhatja, ott is maradnak örökre. A legeslegjobb pedig, hogy a CD Projekt RED játékáruháza DRM-mentes, azaz a játékokat nem kötik semmilyen digitális tartalomvédelemhez, tehát a telepítésükhöz szükséges fájlokat is megkapjuk, hogy a továbbiakban bárhol és bármikor telepíthessük őket.

Beneath a Steel Sky

Shadow Warrior

CAYNE

Postal

OpenTTD

TESII: Daggerfall Unity

Quake II RTX

Wolfenstein: Enemy Territory

Destroy All Humans: Clone Carnage

Gravewood High

De ezekről sem érdemes lemaradnod:

21 egészen fantasztikus játékkal játszhatsz teljesen INGYEN a Steamen

×