A Warzone fejlesztői az elmúlt időszakban jelentősen átszabták a metát. Ennek köszönhetően egy régi ismerős ismét feltűnhet a porondon.

2024.02.12. – Ahogy azt már korábban megszokhattuk, a nagy Warzone frissítések nagy meta átalakításokkal is járnak. Annak ellenére, hogy a fejlesztők januárban öt frissítésen formálták a fegyverek erejét, ez sem volt elég. Ennek megfelelően bizony a Season 2 is nerfekkel, buffokkal érkezett. Ha csak a konkrét értékeket nézzük, akkor legalább 20 fegyver érintett volt, ha kicsit tágabban, akkor pedig ez a szám 30-35-re is nőhet. Ennek köszönhetően gyakorlatilag lehetetlen kiigazodni a felhozatalon, főleg az első időszakban.

Szerencsére a Warzone tartalomgyártók is kezdenek aktivizálódni, ám nekik is szükségük volt néhány napra, hogy ítéltet hirdessenek. Gyakorlatilag az összes meta fegyvert érintették a fentebb említett változások, így nagyon nem mindegy, hogy mely játékszerek felé húznak a játékosok. Egyet biztosra kijelenthetjük, az SVA 545 lett a legnépszerűbb választás néhány nap alatt, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak az lenne az egyetlen jó választás. Az MTZ-762-t az elmúlt időszakban többször is nerfelték a fejlesztők, ám könnyen lehet, hogy a mostani viszonyokból ez profitálhat a legtöbbet.

Az MTZ 762 szinte elporlasztja az elé kerülő Warzone játékosokat

A számok mestere, WhosImmortal ismét a játékba vetette magát, hogy kiderülhessen melyik fegyver pusztítja jelenleg legjobban az ellenfeleket. Több remek fegyver is szóba került, köztük a fentebb nevezett SVA 545-tel vagy épp a szintén népszerű BAS-B-vel. A tartalomgyártó és szakértő szerint azonban az MTZ-762 mindkét opciónál jobb lehet. Az első 20 méteren mindössze 682 m/s TTK értékkel rendelkezik, míg a másik kettő 700 feletti értékkel. Közepes távolságokon azonban még hangsúlyosabb ez az előny, itt villanthat igazán az MTZ-762 manapság. Ehhez azonban a megfelelő kiegészítőkkel felszerelni a bestiát, melyre javaslatot is tett a szakértő:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: MTZ Clinch pro barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Magazine: 30-round mag
  • Stock: EXF Close Quarters stock

A fegyver egyetlen hátulütője a tárkapacitás, így leginkább Solo és Duo módokra ajánlott ilyen formában. Érdemes minél hamarabb esélyt adni a fenti összeállításnak, hiszen sosem tudhatjuk, hogy mikor érkezik egy újabb gyengítés.

Ha inkább másik AR-t választanál:

Nem adja már annyira a RAM-7? – Próbáld ki ezt a Warzone AR-t

×