A Warzone metája folyamatosan alakul. A fejlesztők az elmúlt időszakban az egyensúlyra törekedtek, több-kevesebb sikerrel sikerült is megvalósítani.

2024.02.11. -A Warzone fejlesztői az elmúlt időszakban gyakorlatilag teljesen átalakították a játék metáját. Januárban és februárban első napjaiban összesen hat frissítésen keresztül formálták a felhozatalt. Nem volt ez véletlen, hiszen a Warzone Ranked érkezésére ki kellett alakítani egy kellemes egyensúlyt. Játékos legyen azonban a talpán, aki ilyen változatos körülmények között is ki tud igazodni az éppen aktuális metán. Fontos azonban képben lenni, hiszen sokszor egy-egy apróbb értéken múlik a tűzpárbajok kimenetele, mely azt is eldöntheti, hogy éppen ki nyeri az adott meccset.

A RAM-7 a Season 1 második felében igazán kellemes választásnak bizonyult. Ahogy azonban arra számítani lehetett, a Season 2-es frissítés nem volt túl kegyes hozzá. Szó sem róla, továbbra is jó választás lehet a játékosok kezében. Többen azonban egyszerűen nem érzik olyan ütősnek a fegyvert, mint ahogy azt korábban érezték. Ilyenkor bizony nincs mit tenni, érdemes alternatívák felé nézelődni a szakértők és a weboldalak ajánlásai között. Árulkodó lehet ilyenkor a WZRanked weboldala is, hiszen láthatjuk, hogy a többiek mely fegyvereket preferálják.

Az SVA 545 lehet a Warzone Season 2 elejének nagy sztárja

SVA 545 Warzone

SVA 545 Warzone

Az SVA 545 hosszú ideig a listák alján pihent, voltak olyan időszakok, amikor a legjobb 10 fegyver közé sem férhet be. Az elmúlt időszak frissítései után azonban teljesen új arcát ismerhették meg a játékosok. Február 11-én messze a legnépszerűbb Warzone fegyverek között emlegethetjük. Nem véletlenül, hiszen gyakorlatilag minden játékosnál régóta feloldott állapotban figyel. A megfelelő kezekben és kiegészítőkkel pedig pillanatok alatt ledarálhatja az eléd tévedő játékosokat is. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes próbálkozni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: STV Precision Barrel
  • Optic: Corio Eaglesye 2.5x
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Magazine: 60 Round Mag

Érdemes a fegyver erejét minél előbb kihasználni, hiszen sosem tudni, hogy mikor érkezik egy-egy újabb Warzone nerf vagy buff. Azért érdemes lehet lecsapni az ajándék skinekre is:

Sok ingyenes Call of Duty skinnel készültek a fejlesztők, de nem árt sietni

×