A Netflix februárban sem lazázik: egy csomó újabb filmmel és sorozattal örvendezteti meg az előfizetőit – amit egy hatalmas listába gyűjtöttünk.


Bódi Dániel

Bár a streaming szolgáltatások versenyében különösebben semmi sem veszélyezteti igazán a Netflix elsőségét, a piacvezető mintha tényleg egy kiélezett, szoros versenyt vívna, olyan ütemben tölti meg a kínálatát minden egyes hónapban. Január például annyira mozgalmasra sikerült, hogy már akkor is elégedettek lettünk volna a februári előfizetésünkkel, ha ugyanazt a szintet hozzák, de nem! A Netflix 2024 februárjában durrantja csak be igazán az esztendőt, élen az egyik legambiciózusabb, leggrandiózusabb, és talán eddigi legfontosabb adaptációjával, amit eddig vállalt.

Természetesen az Avatar: Az utolsó léghajlítóról van szó, amely eredetijét bármilyen beszélgetésben méltán említhetjük minden idők egyik, ha nem a legjobb animációs sorozataként. Hogy a Netflix élőszereplős sorozata képes lesz-e felnőni a nagy elődjéhez, azt majd csak február végén fogjuk megtudni, ha viszont hozza az elvártat, akkor az Avatar lehet a szolgáltatás újabb ékköve a Stranger Things, a Wednesday, a One Piece és a Squid Games melletti trófeás szekrény legfelső polcán.

De természetesen ezen kívül is bőven lesz még mit nézni: érkezik például a DreamWorks és a Netflix közös animációs filmje, az Orion és a Sötétség, ami Emma Yarlett azonos című művét meséli el, aminek főhőse egy rettentően szorongó srác, aki a legnagyobb félelmének megtestesülésével útra kelve próbál túllendülni élete nehézségein. Ugyanitt akadnak még filmklasszikusok, újabb produkciók, dokumentumfilmek és sorozatok, valóságshow-k, stand-upok, de még egy élő eseményt is átvirraszthatunk majd a Netflixen.

Bár törekszünk a teljességre, a lista sajnos nem teljes, ezért a Netflix bejelentései nyomán hetente frissítjük:

FEBRUÁR 1.

FEBRUÁR 2.

FEBRUÁR 3.

FEBRUÁR 5.

FEBRUÁR 7.

FEBRUÁR 8.

FEBRUÁR 9.

FEBRUÁR 10.

FEBRUÁR 13.

FEBRUÁR 14.

FEBRUÁR 15.

FEBRUÁR 16.

FEBRUÁR 19.

FEBRUÁR 20.

FEBRUÁR 21.

FEBRUÁR 22.

FEBRUÁR 23.

FEBRUÁR 25.

FEBRUÁR 28.

FEBRUÁR 29.

  • A Round of Applause – 1. évad

Ezt is olvasd el:

A 20 legjobb magyar TikTok-csatorna, amiktől okosabb leszel

×