Egy bennfentes elárulta, melyik stúdió fogja készíteni a Call of Duty fejlesztéseket 2024-től egészen 2027-ig. Lesz minden évben valami.

2024.01.25. – Bár korábban felröppent a hír, hogy az Activision a minőség érdekében nem ad ki minden évben új Call of Duty játékot, ez a terv egyelőre úgy tűnik, borult. Legalábbis az alapján, amit nemrég egy bennfentes szivárogtatott ki a következő évek fejlesztései kapcsán. Ezek alapján pedig úgy tűnik, hogy 2027-ig még biztos, hogy minden évben jön új CoD, aztán majd a Microsoft dönt, hogy mi legyen. Higgyétek el, ezek között van jó hír is, főleg ami a Sledgehammer Games jövőjét illeti.

Call of Duty 2027-ig

Az Insider Gaming forrásai szerint a 2027-es Call of Duty játékot a Sledgehammer Games fejleszti majd. Ez mindenképpen jó hír, miután a stúdió elsiette a Modern Warfare 3 fejlesztését, szóval most bőven lesz idejük a következő játék elkészítésére. A Bloomberg cikk szerint a Sledgehammer a Modern Warfare 3-at mindössze 16 hónap alatt dobta össze, ami a gyenge kampány után hihetőnek tűnt. Ezt azonban megcáfolták, amikor a Sledgehammer egyik vezetője kijelentette, hogy a stúdió éveket töltött a Modern Warfare 3 fejlesztésével. Bármi is legyen a valóság, úgy tűnik, hogy a Sledgehammer most több időt kap a következő Call of Duty fejlesztésére.

Az lap szerint a Sledgehammer Games alkalmazottai egy meetingen értesültek arról, hogy a stúdió készíti majd a 2027-ben megjelenő Call of Duty-t. Erről több részlet nincs, ám a rajongók máris spekulálnak. A Sledgehammer fejlesztette a 2014-es Advanced Warfare-t, az első Call of Duty-t, ami bevezette a sorozatba a jetpacket, amit a 2016-os Infinite Warfare óta nem láttunk. Sokak szerint ez visszatér, bár ennek semmi alapja nincs. Ettől függetlenül már a pletykák alapján így fog kinézni a következő pár év, a fejlesztéseket tekintve.

  • CoD 2024: Treyarch cím
  • CoD 2025: Black Ops 2 folytatás (nem tudni ki fejleszti, talán Treyarch)
  • CoD 2026: Infinity Ward cím
  • CoD 2027: Sledgehammer Games cím

Szivárgások

Az eddig kiszivárgott információk szerint tehát ezek a stúdiók dolgoznak majd a játékokon, aminek kapcsán a legfontosabb, hogy minden évben vehetünk majd új CoD-ot, ha akarunk. Természetesen egyelőre mindez nem hivatalos, csupán az Insider Gaming forrásainak szivárgása. Az Activision terveit sok minden befolyásolhatja majd, még az is, hogy mit kezd a franchise jövőjével az új tulajdonos, a Microsoft.

Ezt láttad már?

Lennél macska? Ebben a 8 zseniális játékban kidorombolhatod magad

×