Nem sikerült maradéktalanul pacifistának maradni a GTA 5 végigjátszás során. Három év után végre sikerült befejezni a játékot, a lehető legkevesebb killel.

Németh Dávid

2023.03.13 –  Egy GTA 5 pacifista játékos befejezte a világ legbékésebb végigjátszását. Ahogy a GamesRadar is beszámolt róla, a Youtuber DarkViperAU végre befejezte a GTA V pacifista végigjátszását, miután 2019. május 25-én elkezdte a kihívást.

Ennek lényege, hogy úgy kell végigjátszani a játékot, hogy a lehető legkevesebb áldozattal járjon a történet. Kerülni kell az ölést és az erőszakot. Mondanunk sem kell, szinte lehetetlen teljesen pacifistának lenni egy olyan játékban, ahol a történet előrehaladásához is szükséges néha, hogy valaki elpatkoljon. DarkViperAU így arra törekedett, hogy a haláleseteket a minimumon tartsa.

Így mindössze 96 killel sikerült befejeznie a játékot.

Ezek közül harminc esetben használt lőfegyvert, a többi pedig bunyós kill volt. A pacifista végigjátszás 27 videón keresztül követhető nyomon, és több mint 1000 órányi felvétel készült.

„A videosorozat több mint 30 millió megtekintést és 90 000 feliratkozót generált. Elég sokat kivett belőlem, de megérte” – mondta a játékos. Te tudnál úgy játszani, hogy nem ölsz meg a játékban senkit?

Ezt láttad már?

MINDEN, amit megtudtunk a Grand Theft Auto VI első előzeteséből

 

×