A Sledgehammer Games megerősítette, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 egyik ellentmondásos skinjét ideiglenesen letiltják.

2023.11.21. – Nagyon vicces látni, ahogy a Sledgehammer Games próbálja megoldani az egyik ellentmondásos Modern Warfare 3 operátor-skin helyzetét. Igen, a vitatott „Groot” skinről van szó, ami bizonyos környezetben annyira láthatatlan, hogy nem lehet észrevenni. A játékosok már egy jó ideje panaszkodnak miatta, a fejlesztők pedig fogják a fejüket, hogy mi legyen a fizetős skinnel.

Legutóbb egy frissítés alkalmával megszellőztették, hogy jön majd egy kísérleti játékmód, amiben minden skin körvonalat kap majd, hogy jobban lehessen látni az operátorokat. Ha ez tetszik a játékosoknak, akkor ez lehet a megoldás. Közben nemrég a Sledgehammer Games azt is bejelentette, hogy

ideiglenesen eltávolítják majd a játékból a szinte láthatatlan Gaia skint.

Igen, a stúdió most úgy döntött, hogy amíg nem találnak megoldást és javítást a Nova skin problémájára, addig eltávolítják a játékból. A dolog persze abból a szempontból necces, mert az említett Gaia skin fizetős, szóval akik megvették, most egy darabig meg kell legyenek nélküle. Gariba visszaváltják, gondolom. Szóval sok Modern Warfare 3 játékos megkönnyebbült a döntés miatt, mások azért annyira nem.

A CharlieIntel bejegyzése szerint tehát a Sledgehammer Games állítja, hogy a Gaia és Gaia Blackcell operátor-skinek egy közelgő Modern Warfare 3 frissítés során el lesznek távolítva. Ez így marad, amíg a fejlesztők nem találnak végleges és megfelelő megoldást a skin problémájára. Az tehát biztos, hogy a skint mindenki visszakapja, de hogy mikor, az kérdéses.

Persze most is vannak olyanok, akik nagyon örülnének, ha örökre tiltva lenne, többen a végleges eltávolítást követelik. A skin azonban a Modern Warfare 2 Season 6 fizetős Battle Pass jutalma volt. Aki fizetett érte és megvan neki, az pedig azzal érvel, hogy a játékosok a bénák, hogy nem veszik észre. Szóval ez egy örök vita marad. Kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége!

Ezt láttad már?

Ezt a 77 közkedvenc sorozatot szerencsére még folytatja a Netflix

×