Egy régóta megoldatlan probléma megoldásával kísérleteznek hamarosan a Modern Warfare 3 fejlesztői, hogy jobban lássuk az ellenfeleket.

2023.11.16. – A Call of Duty-ban már hosszú évek óta probléma, hogy sajnos néha nagyon nehéz észrevenni az ellenfeleket. Ez különösen igaz akkor, amikor olyan skinek pörögnek a játékban, melyek tónusai amúgy is sötétebbek, könnyen beleolvadnak a környezetbe. A játékosoknak ebből már elege van, főleg miután ezek a skinek a Modern Warfare 3-ban is megjelentek. Az egyik Gaia skin, avagy a „Groot” a Warzone 2 után az új címben is megjelent, további bosszúságot okozva.

Ezek a skinek sokak szerint tisztességtelen előnyhöz juttatják a játékosokat, hiszen olyan sötétet, hogy beleolvadnak a környezetbe. Természetesen az Activision szeretné megoldani ezt a problémát, a legutóbbi, november 15-i frissítéssel együtt pedig megemlítették, hogy mi a tervük.

Jöhet a játékmód, amiben körvonala lesz az ellenfél játékosainak?

Körvonal?

Nos, úgy tűnik, hogy a Sledgehammer Games valóban szeretne valamilyen megoldást az ügyben, így a terveik szerint kísérletezni fognak. Ha minden igaz, az elkövetkező napokban egy olyan kísérleti játékmód indul, amiben az ellenséges játékosoknak körvonala lesz, hogy jobban láthatók legyenek a környezetben. Erről az úgynevezett Experimental Playlistről sajnos ennél többet nem árultak el.

Valószínűleg nagyon sok játékos örülne egy olyan játékmódnak, ahol sokkal jobban ki lehet szúrni az ellenfeleket, bár talán a konkrét körvonal kicsit túlzásnak tűnik. Persze először nézzük meg, hogy ezt hogyan képzelik el a fejlesztők. Tudom, hogy sok játékos inkább azt szeretné, hogy a láthatatlan skineket, többek között a Groot skint is teljesen vegyék ki a Modern Warfare 3-ból, de ez nem lehetséges.

Ez ugyanis egy fizetős skin, amiért a játékosok már pénzt adtak. Ha ezt utólag kiveszik, az a fizető playerek kifosztása, ami bizonyára hatalmas negatív visszhangot váltana ki. A november 15-i frissítés egyébként egy rakás javítást és újítást tartogat, ne felejtsétek el átfutni. Többek között javították azt a hibát, ami miatt a slide megszakítása utáni sprintelés közben nem töltődik vissza a Tac Sprint.

Ezt láttad már?

Nézd, míg tudod! – 72 film és 1 sorozat kerül le a Netflixről napokon belül

×