Már nem kell sokat várnunk.

A Call of Duty harmadik szezonja rengeteg újdonsággal bővítette a játékot. A MW II-be visszatért több, ikonikus 6v6 pálya is, de a Gunfight újra debütálására sem kellett sokat várniuk a játékosoknak. A Warzone 2 szintén több fejlesztéssel gyarapodott. A legizgalmasabb ezek közül egyértelműen a szezon felénél, a Reloaded frissítésnél debütált Ranked mód lehet. A fájlok azonban ezúttal meglehetősen kevés jellel szolgáltak azzal kapcsolatban, hogy mikor és milyen újdonságokkal érkezhet a Season 4. Szerencsére az utóbbi pár napban már néhány félig-meddig hivatalosnak tekinthető információt is kaptunk, így érdemes átnézni, hogy mit is tudhatunk a soron következő időszakról.

Ekkor érkezhet a Call of Duty Season 4!

Jelenleg a fájlok, a rendelkezésre álló információk és az in-game időzítő alapján is biztosan kijelenthető, hogy június 14-én, az esti órákban érkezhet meg a Call of Duty soron következő frissítése. Az alábbi újdonságokra már mindenképp számíthatunk:

  • A DMZ mód elég erős resetet kap
  • Érkezik egy új Warzone 2 pálya, mely a Resurgence mód rajongóinak kedvezhet a kisebb méretével
  • Ezúttal sem maradunk kollaborációs skinek nélkül
  • Fegyver nerfek és buffok is borítékolhatóak
  • Új Battle Pass
  • Új fegyverek

A Call of Duty fejlesztői jövő héten tovább folytatják a marketinghadjáratot, a hét második felében valóságos információ cunamira számíthatunk.

Biztosra akarsz menni? – Ezekre a helyekre érdemes ugranod Warzone 2 Rankedben

 

×