A Leet Webshop ajánlataiból szemezgettünk.

Ha március és április, akkor bizony nem mehetünk el a tavaszi és húsvéti akciók mellett sem. Szerencsére a Leet Webshop nyuszija megelőzte a többieket, így március 6-án élesedtek is az első kedvezmények. A szokásos perifériák mellett több kategóriában is belefuthatunk remek ajánlatokba. Konzolkiegészítők, mobilos tartozékok, merchek, de akár még projektorok is várják a vásárlókat. A szoftverek ezúttal sem maradhattak ki a kínálatból, több népszerű játék, DLC vagy épp kozmetikai tárgyakat tartalmazó csomag is kedvezményes áron gyűjthető be az elkövetkezendő pár hétben.

Szemezgessünk is a Leet Webshop Gamer Húsvét ajánlataiból!

Szoftverakciók

Kezdjük is a kevésbé szokványos kategóriával. Ahogy a képen is látható, már a legfrissebb Need For Speedet is combos kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. Ha inkább a Fortnite világa érdekel minket, akkor sem kell messzire menni, hiszen a nem olyan rég debütált Anime Legends Bundle-t több platformra is megvásárolhatjuk. Akkor sem kell aggódni, ha nem a szokványos PlayStation, Xbox vonalon mozognánk, hiszen több Switch játékra is lecsaphatunk a Gamer Húsvét alatt.

Projektorok

Nincs is jobb annál, mint hatalmas képernyőn nézni a Forma 1-et, a legfontosabb focimeccseket vagy egy jó sorozatot. Tavasztól őszig pedig a kinti használatot sem szabad elvetnünk, persze kellő óvatosággal kezelve. Több árkategóriában is találunk példányokat, a 200 ezer forint alatti szegmenstől kezdődően egészen a Harman Kardon hangszórókkal ellátott, 4K felbontású bestiáig.

Háztartási eszközök 

Szintén elmaradhatatlan kategória az egyre okosabb, háztartási eszközök kategóriája. Az Air Fryer még mindig nagy kedvenc, de az okoskamerán és porszívón át, egészen a masszázspisztolyig megtalálunk mindent. Ha pedig egy kellemes utazásra adnánk a fejünket, akkor a kötelező és elegáns bőröndért sem kell máshová mennünk.

Konzolok, kiegészítők

Gondolkodsz egy Switch beszerzésén vagy csak a PlayStation 5 konzolodat dobnád fel? Szintén jó helyen jársz. Kedvezményes árakon csaphatsz le kontrollerre, fejhallgatóra vagy épp a könnyedén kicserélhető konzolborításra. Pillanatok alatt egyedivé varázsolhatod a Sony konzolját. Switchből már az új, OLED kijelzős változattal is találkozhatunk, mely magasabb szintre emeli az amúgy is kiváló, Nintendo játékok adta élményt.

Perifériák 

A fő kategóriában több mint 130 termék várja kedvezményes áron a vásárlókat. Ezúttal sem mehetünk el a Shinobi billentyűzet mellett, mely hosszú hónapok óta az egyik legnagyobb ár-érték bajnok a piacon. Természetesen fejhallgatókat, egereket, egérpadokat, de akár még mikrofonokat is találunk a repertoárban.

A White Shark, a California Access vagy épp a Yenkee termékeire duplán megéri odafigyelni, hiszen az árérzékenyebb vásárlóknak is remek alternatívát tudnak mutatni, akármelyik kategóriában. Az Xtrfy márkával sosem lehet mellé nyúlni, tőlük is találunk egereket, padokat.

A teljes akciós felhozatalt >IDE< kattintva érheted el. 

Máris itt 2023 ár-érték királya? – California Access Puma gamer egér teszt

×