A Sony azzal zárja a 2024-es Days of Play eseményt, hogy a PlayStation felhasználók számára ingyenes avatarkódot dobott ki.

2024.06.24. – Nem is olyan rég nagyon sok kezdezvményt kaptak a PlayStation felhasználók, köszönhetően a minden évben megrendezett Days of Play eseménynek. Ennek lezárásaként most a Sony ingyenes ajándékkal lep meg mindenkit, aminek megszerzéséhez csak egy kódot kell beírnunk a megfelelő helyre. Idén a Days of Play május 29-én kezdődött és június 12-ig tartott, de még most is van meglepetés.

Ingyenes avatarok

A PlayStation közösség a Days of Play-ben való részvételért négy új és teljesen ingyenes avatart kap, amelyeken a platform egyik legkedveltebb kabalafigurája, Astro Bot látható. Az avatárok 2024. július 11-ig válthatók be, így érdemes már most lecsapni rájuk. És ha valaki kíváncsi lenne: sajnos a Days of Play május 29-i kezdetekor kiosztott avatarok már nem elérhetőek. Az alábbi kódoknál az összes régiót listázzuk, hátha valaki más országban tartózkodik. Magyarországon nyilván az európai kódot kell használni.

PlayStation Days of Play Astro Bot ingyenes kód

  • Észak-Amerika: MKHX-PJGL-HQA2
  • Európa/AU/NZ: JPFQ-66LN-QGLJ
  • Hongkong: 7M3H-D6JE-JDAJ
  • Japán: 4GDE-JE36-4L6E
  • Korea: 8M8N-HE7E-A8XP

Hogyan?

Akár konzolon a PlayStation Store-ban, akár a PS mobilappban is beválthatod a kódot. A Store felületén találsz egy olyan opciót, hogy kód beváltása. Ide beírod a JPFQ-66LN-QGLJ kódot, és máris tiéd a 4 Astro Bot avatar. A kód tényleg működik, én is kipróbáltam. Oké, oké, ez nem egy nagy ajándék, de egy ingyen kód mindig jól jön. Ugyanakkor a Sony most igen nagy leértékelést is tart a PlayStation Store-ban. Egy-egy játék igen nagy kedvezménnyel húzható be, július 4-ig.

Íme néhány jó ajánlat ezek közül:

Pazar akció van a PlayStation Store-ban, most kell bevárásolni

×