Friss akciójában a Sony közel 1600 PS5 és PS4 játék árát csökkentette a PS Store-ban, egyes címek sosem voltak ilyen olcsók a platformon.

2024.06.20. – Egyáltalán nem lehet úgy felmenni a PlayStation Store-ba, hogy ne lenne valamilyen akció, azonban az elmúlt órákban elindult egy új, ahol tényleg érdemes körülnézni. A Mid-Year Deal akció keretein belül most nagy franchise-ok darabjaihoz lehet hozzájutni, egész erős kedvezményekkel. Persze egyes esetekben talán még így is a zsebbe kell nyúlni ,de jóval kevesebbet kell költeni, mintha teljes áron vennénk a játékot. Ez igaz például az Avatar: Frontiers of Pandora Gold Edition esetében, ami féláron is 20 ezer forint körül van. Van azonban pár olyan cím is, amit most tényleg olcsón lehet behúzni.

Akció

A Sony az akció keretein belül amúgy közel 1600 PS5 és PS4 játék árát csökkentette. Ne feledd, hogy az egész elvileg csak július 4-ig tart. Íme néhány ajánlat:

Mint mindig, a teljes listát a PS Store-ban találhatod, természetesen forintban. Mielőtt azonban kilépsz az oldalról, hogy máris nézd az akciókat, írd meg kommentben, hogy melyik játékot húzod be!

Ez is érdekes:

Egy játékfejlesztő stúdió kötelezővé tette a meztelen szaunázást

×