A Call of Duty: Warzone következő integrációjára sem kell sokat várni. A Black Ops 6 fejlesztői választ adtak arra is, hogy mire lehet számítani.

2024.06.10. – A Call of Duty: Black Ops 6-ról rengeteg információt megtudhattunk már májusban. Az igazi leleplezésre azonban június 9-én, a Direct eseményen került sor. Az újdonságok egy részét már előre lehetett sejteni a fájlok alapján, ám szerencsére így is tudtak meglepetést okozni a fejlesztők. Hogy csak a legfontosabb újdonságokat említsük:

  • Visszatér a Classic Prestige rendszer
  • Új mozgás érkezik a játékba, a játékosok csúszhatnak, ugrálgathatnak minden létező irányba
  • Visszatér a körökre osztott Zombies, két új pályával
  • 16 teljesen új multiplayer pályát köszönthetünk majd a Black Ops 6-ban
  • Akár 8 kiegészítőt is a fegyverekre szerelhetünk majd
  • Könnyedebb, jobban átláthatóbb menüt kap a játék
  • Szabadon alakítható lesz majd a HUD

Jól látható tehát, hogy a rajongótábor nagyobb részét érintő változásokat is belengettek. Igaz, hogy ezek nagy része inkább visszatérésnek tekinthető és nem teljesen új módnak vagy funkciónak, ám a játékosok így is pozitívan fogadták ezeket. Egy kérdés azonban még mindig a levegőben lógott, ez pedig a skinek és a fegyverek, tárgyak sorsa. Úgy tűnik, hogy erre is megkaptuk a választ a fejlesztőktől.

Ez lesz a skinekkel a Call of Duty: Black Ops 6 megérkezése után

Kezdjünk a rossz hírrel. A Black Ops 6 Multiplayer és Zombies módjaiban csak és kizárólag Black Ops 6 tartalmakkal találkozhatunk majd. A Warzone-ban azonban más lesz a helyzet. A november, december környékére várható integrációt követően a MW II, MW III fegyverek, skinek is használhatóak lesznek az ingyenes módban a Black Ops 6 újdonságok mellett. A fejlesztők ezt a döntést azzal indokolták, hogy a multiplayer és Zombies módokban kevésbé lenne autentikus egy másik éra felhozatala, míg Warzone-ban bizony beleférhet. A közösség nem teljesen elégedett ezzel a válasszal, kíváncsian várjuk, hogy megenyhül-e a fejlesztői gárda szíve.

Ezt olvastad már?

Most mondd, hogy nem álommeló: így telik egy játékillusztrátor egy napja

×