A Call of Duty fejlesztői mindig készülnek ajándékokkal. A Black Ops 6 esetében sincs ez másképp, ám csak limitált ideig lehet megszerezni ezeket.

2024.06.10. – A Call of Duty fejlesztői májusban már rengeteg információmorzsát elhintettek az idén érkező címmel kapcsolatban. A Black Ops 6 az öbölháború időszakában játszódik, a júniusi bemutató alapján pedig hamar a rajongók kedvence lehet. A fejlesztők nem változtatnak a bevált recepten, de több olyan funkciót is visszahoznak, melyeket hiányoltak a játékosok az elmúlt néhány évben. Ide sorolhatjuk a régi Prestige szinteket, de a Zombi mód is az eredetileg megszokott, körökre osztott formátumban éled majd újra.

Ahogy azt sejteni lehetett, nem minden újdonságot lőttek el a fejlesztők, valamit hagyni kell a 2024 augusztusában esedékes COD: Next eseményre is. Szintén borítékolható volt, hogy ezúttal sem hagyják a Call of Duty rajongókat ajándék nélkül. Májusban már osztogattak néhány napig pár apróságot. Ezúttal is meglehetősen szűk időkeret áll a játékosok rendelkezésére, hogy megszerezzék a Black Ops 6 tematikájú kozmetikai tárgyakat. Szerencsére a fejlesztők most időben szóltak, így nagy eséllyel te sem maradsz le róla. Nézzük is, hogy milyen módon zsebelheted be az ajándékokat.

Így szerezheted meg a Black Ops 6 ajándékokat, de nem árt sietned

Nézzük is az instrukciókat:

  • Keresd meg a fenti bejegyzést Twitteren/X-en vagy kattints IDE
  • Válaszolj a bejegyzésre az alábbi módon: írd be a #BlackOps6 hashtaget, tageld meg a @CallOfDuty fiókot és írd be az Activision ID-dat
  • Erre mindössze június 12-ig van időd, utána nagy eséllyel egy ideig megint nem lehet megszerezni a tárgyakat

Ha sikeres volt a válaszod, akkor egy exkluzív, BO 6 tematikájú Calling Card, Charm és Emblem üti a markod, melyet a játék megjelenésekor már ott is találhatsz a virtuális raktáradban.

Ezt olvastad már?

Most mondd, hogy nem álommeló: így telik egy játékillusztrátor egy napja

×