A Superi 46 pillanatok alatt a Warzone játékosok kedvence lesz. Az eltérő játékstílusok azonban más fegyvereknek is teret engedhetnek.

2024.06.10. – Lassan elérkezünk a Warzone és Modern Warfare III negyedik szezonjának második teljes hetéhez. A fejlesztők igazán remek fegyverekkel ajándékozták meg a közösséget. A Kar98k és a Superi 46 is a legjobbak között emlegethető, a statisztikák is erről árulkodnak. Gyakorlatilag ezzel a párossal le is fedhető a közelharc és a távolabbi célpontok likvidálása is. Mostanság azonban az újoncokon kívül is rengeteg remek választást találhatunk a játék menüjében böngészgetve. Legyen szó közelharcról, közepes távolságokról vagy messzi pötyögtetésről, mindegyikre van bizony több alternatíva is.

Sokáig megállta a helyét az is, hogy csak Modern Warfare III fegyvereket érdemes Warzone-ban a kezünkbe venni. Season 3-tól kezdődően a MW II éra fegyverei is remek vizuális visszarúgással rendelkeznek, egyre több ikonikus fegyver kezd is visszaszivárogni a metába. A küldetések, az ajánlott fegyverek listája azonban még mindig a frissebb játékszereket preferálja. Úgy tűnik, hogy azok számára is van alternatíva, akik valamiért nem kedvelik a korábban említett SMG-t, a Superi 46-ot.

Adj egy esélyt ennek a Warzone SMG-nek, ha nem jön be a Superi 46

Warzone Rival-9

Warzone Rival-9

A Rival 9 nevét a Modern Warfare III Ranked játékosai ismerik, hiszen kötelező eleme a felhozatalnak. Warzone-ban azonban nagyban függ a népszerűsége az éppen adott erőviszonyoktól is. Úgy tűnik azonban, hogy ismét remek választás lehet sokak kezében. Nem véletlenül, hiszen a Season 4-es frissítéssel átalakítást kapott a fegyverre szerelhető JAK Headhunter Carbine kiegészítő. Ennek köszönhetően erősebb, mint valaha, ahogy bizony a tűzgyorsaság is jelentősen javult. A TTK értéke szintén kiemelkedik, közelharcokban szinte pillanatok alatt eltünteti az útjába kerülő ellenfeleket. Nem véletlen, hogy a Dexerto munkatársai is egy kellemes loadout társaságában dicsérték a fegyver erősségét. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes próbálkozni:

  • Conversion Kit: JAK Headhunter Carbine Conversion
  • Muzzle: JAK BFB
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Stock: EXF Close Quarters Assault Stock
  • Underbarrel: DR-6 Handstop

Nagy eséllyel néhány hétig nem várhatunk Rival-9 nerfet, ám a fejlesztők bármikor meglepetik a Warzone közösségét.

Ezt olvastad már?

Ilyen jó és rossz hatással lehet a szervezetedre a videojáték

×