A PlayStation State of Play alatt Gemma csupán 12 másodpercet kapott, de ez elég volt ahhoz, hogy a rajongók máris randira akarják hívni.

2024.06.06. – Úgy tűnik, hogy a Capcom nagyon tudja, hogy mit szeretnének a rajongók, és általában azt meg is adja nekik. A Monster Hunter Wilds a nemrégiben zajlott PlayStation State of Play alapján jó sok kiegészítő tartalmat kap, szóval lesz elég szörny, amit csapkodni lehet majd. Közben persze, ahogy a Resident Evil Village Lady Dimitriscu esetében is, a Capcom rájött még valamire, amivel a játékosok figyelmét fel lehet kelteni. Tetszetős karakterdizájnnal.  Egy rakás Monster Hunter rajongó már most nagyon oda van Gemmáért, a kovácsért. Ezt érdekes módon jelezték is.

Monster Hunter Gemma

Nemrég valaki kiszúrta, hogy a Monster Hunter Wilds új címkét kapott a Steamen a már ismert „Akció” és „Multiplayer” stb., mellett. Az új címke a„Randiszimulátor”. A címkéket a Steamen a játékosok adhatják hozzá, és általában népszerűségük alapján vannak rendezve. Tehát azok a címkék vannak elől, amit nagyon sokan jelöltek meg. Néhány órája pedig még úgy állt a dolog, hogy a „Randiszimulátor” címke a negyedik helyen állt a sorban. Ahogy nézem a Steamen, most az ötödik.

Randiszimulátor?

Nyilvánvaló, hogy a Monster Hunter Wilds nem egy randiszimulátor lesz, de a rajongók talán azért adják hozzá ilyen sokan ezt a címkét, hogy megmutassák leghőbb vágyukat. Úgy tudjuk, hogy a Capcom nem tett randiszimulátoros elemeket a játékba. Gemma először a múlt heti State of Play bemutató során mutatkozott be, összesen körülbelül 12 másodpercet kapott a képernyőn és mondott két sort. Ez azonban bőven elég volt ahhoz, hogy a közönséget elvarázsolja. Ahogy az várható volt, a karakter már most cosplay és egyedi rajz alapja.

 

A Capcom  vajon tényleg ráérzett valamire a karaktertervezéssel? Vagy ez csupán egy újabb furcsa hype? A játék valamikor 2025-ben érkezik, szóval a kovácsmester kibontakozására addig még várni kell!

Ezt láttad már?

A végjáték miatt felejthetetlen filmek: itt a 10 legsokkolóbb finálé

×