A Warzone két új fegyverrel bővült a Season 4 frissítés után. A Kar98k és a Superi 46 is hamar a Call of Duty közösség kedvencévé vált.

2024.06.05. – Május 29-én érkezett meg a Warzone legutóbbi, nagy frissítése. A játékosok duplán örülhettek, hiszen az elmúlt szezon Rebirth Island dominanciája után végre Urzikstan is levegőhöz juthat. Ashika Island jó időre elköszönt a játékosoktól, talán egy évig sem láthatjuk majd újra. A Ranked játékmód továbbra is marad azonban Rebirth Islanden, a Resurgence játékszabályok alapján kell lépdelni a ranglétrán. Ahogy az lenni szokott, két új fegyverrel is bővült a Warzone és a Modern Warfare III repertoárja is.

A fejlesztők összesen négy játékszerrel készülnek Season 4-re. Ezek közül az első páros a szezon első napjától elérhető, míg a másik kettő valamikor június végén, július elején érkezhet. A Kar98k Marksman Rifle-t nem igazán kell bemutatni senkinek, gyakorlatilag az FPS játékok legikonikusabb fegyveréről beszélhetünk. Az SMG kategóriát bővítő Superi 46-nak sincs oka a szégyenkezésre, pár nap alatt a toplisták élére érkezett. Úgy tűnik azonban, hogy még egy héttel a bemutatkozása után is tartogathat meglepetést a Kar98k.

Hipfire szörny lehet a Kar98k-ból Warzone-ban

Kar98k - Warzone

Kar98k – Warzone

Hipfire lövésnek hívjuk azt, amikor az FPS vagy TPS játékokban a karakter nem céloz be külön a fegyverével, hanem csak úgy „csípőből” tüzel. Ez AR és SMG fegyvereknél megszokott lehet közeli távolságokban, hiszen belefér, hogy pontatlanabb legyen a fegyver, ellenben időt is megtakaríthat. A játékosok azonban hamar felfedezték, hogy a Kar98k is átalakítható egy olyan fegyverré, mely hipfire módban is hatékony tud maradni. Ebben egy elfeledett kiegészítő siet a játékosok segítségére. Nézzük is, hogy milyen kiegészítőket ajánlanak a Dexerto munkatársai:

  • Muzzle: Sonic Suppressor L
  • Barrel: Präzisiongewehr 762 Long Barrel
  • Ammunition: 7.92 High Grain Rounds
  • Laser: CS15 Scarlet Box Laser

Egy próbát mindenképp érdemes tenni a nem túl szokványos, de hatékony loadouttal.

Ezt olvastad már?

A végjáték miatt felejthetetlen filmek: itt a 10 legsokkolóbb finálé

×