A Monster Hunter-sorozat egyértelműen a Capcom egyik legsikeresebb játékszériája. A franchise legutóbbi részeit most nagyon kedvező áron osztják.

2024.06.03. – A Capcom nagysikerű Monster Hunter sorozata egy erős rétegszériának indult, sokszor nyugatra csak késve, vagy félve terjesztette a kiadó. Az első játék még PS2-n jelent meg, annak is az új online lehetőségeit reklámozva. Majd a PSP-s időszakban egyre többen kezdtek el nyitni a széria felé, olyannyira, hogy a Nintendo exkluzív szerződést is kötött a Capcommal. Ennek eredményeképpen az addig Sony exkluzív sorozat Nintendo exkluzívvá vált. Jött új játék Wii-re, Wii U-ra, Nintendo 3DS-re, na meg Switchre is. Később ismét sikerült szélesebb körbe kiterjeszteni a játékot, ekkor pedig hirtelen hatalmasat szólt a cím.

monster hunter

Ez volt a Monster Hunter World, ami már az új RE: Engine-nel készült, ráadásul PC-re, Xboxra és PlayStationre. Ezúttal kimaradt a jóból a Nintendo, hiszen a World olyan minőségű és méretű lett, hogy az aktuális generáció, a Switch, nem nagyon tudott volna vele mit kezdeni. A World hatalmas siker lett, így az Iceborne is sok ember háztartásába eljutott. A Capcom vérszemet kapott, s az eredetileg Switchre tervezett Rise később a nagyobb konzolokra és PC-re is portolásra került.

Erre érdemes lehet beruházni

Ha eddig kimaradtál a szériából, most kedvező áron pótolhatod a hiányt. Számomra nagyon kedves játékok ezek, így csak ajánlani tudom mindenkinek a szörnyvadászós sorozatot. Pláne akkor, ha van, akikkel együtt játssza az ember, mert úgy a piac egyik legjobb multiplayer élményében lesz részük azoknak, akik belevágnak. Még a platformtól sem kell tartani, ugyanis a Capcom akciója mind PC-n (Steam), mind Xboxon, s mind pedig PlayStation-ön él. Az igazi slágerjáték, a Monster Hunter World és annak kiegészítője, az Icebourne 50% alatti áron érhető el, de ha egy újabb, egyébként könnyedebb játékrendszerű, ámde nem kevésbé akciódúsabb bulira vágytok, a Monster Hunter Rise és a Sunbreak is szintén töredékáron vásárolható most meg. A Monster Hunter World alapjáték a legolcsóbb a leárazott tételek közül, azt körülbelül 3 ezer forintért lehet megkaparintani. A Rise egy újabb kiadás, azért ennek kétszeresét, 6 ezer forintot körüli árat kér el a Capcom.

Ezt olvastad már?

GeForce videokártyád van? – 3 hónap INGYEN PC Game Pass-t kapsz!!

×