Az NVIDIA és az Xbox ingyen PC Game Pass előfizetést ad annak, akinek otthon GeForce videokártyával rendelkező PC-je van. 3 hónap ingyen!!!

2024.06.03. – Nagyon jó hírrel érkeztünk azoknak, akiknek a gépében vagy laptopjában valamilyen GeForce videokártya pörög. Most ugyanis ingyenes PC Game Pass előfizetést lehet behúzni, amivel 3 teljes hónapig pörgethetők az abban elérhető játékok. Ha még sosem próbáltad ki a Microsoft PC Game Pass-t, akkor ez a tökéletes alkalom.

Ingyen

Az Xbox és a GeForce együttműködésében a játékosok június 4-től 3 hónapig ingyenesen hozzáférhetnek a PC Game Pass-hoz, köztük számos, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex és ray-traced effektekkel továbbfejlesztett játékhoz. A PC Game Pass az ismert Xbox Game Pass szolgáltatás PC-s változata, ami több mint 130 játékhoz biztosít hozzáférést. Ott van a nemrég megjelent Senua’s Saga: Hellblade II, vagy a Starfield, a Forza Motorsport, a Palworld és még sok más.

Hogy igényelhetem?

Nagyon jó hír, hogy az Nvidia leírása szerint a 3 hónapos ingyen PC Game Pass-t Magyarországon is be lehet húzni, ehhez pedig az alábbi lépéseket kell megtenned. Fontos, hogy az akció június 4-től indul, szóval addig nem tudod elindítani az ingyenes időszakot. Ezt kell tenned:

  • Hozz létre egy NVIDIA fiókot ITT!
  • Ha korábban már létrehoztál egy fiókot, látogasson el ide, és ellenőrizd, hogy regisztráltál-e a GeForce Rewards programhoz.
  • Töltsd le és telepítsd a GeForce Experience vagy az NVIDIA alkalmazás béta verzióját. Vagy lépj be a GeForce NOW Rewards szolgáltatásba, és kövesd a linken felsorolt lépéseket.
  • Nyisd meg a GeForce Experience vagy az NVIDIA alkalmazás bétáját egy GF GTX 10-es vagy újabb szériás videokártyával rendelkező PC-n vagy laptopon.
  • Jelentkezz be az NVIDIA fiókba a választott alkalmazáson belül.
  • Kattintson a Beváltás (Redeem) részre
  • Válaszd ki a PC Game Pass GeForce Rewardot, június 4-től.
  • Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat

Fontos:

A 3 hónapos PC Game Pass promóció csak július 7-ig érhető el, vagy amíg a készlet tart, és csak új Xbox Game Pass-előfizetők számára érvényes. Szóval ha már valaha előfizettél a fiókoddal, akkor nem tudod érvényesíteni. Továbbá figyelj arra, hogy a 3 hónap ingyenes időszak után mond is le, ugyanis meg kell hozzá adni a fizetési adatokat. Ha nem mondod le 3 hónap után, akkor automatikusan megújul, a normál áron.

Szóval a lényeg, hogy akinek GeForce videokártyája van, az most kap egy kis jutalmat ingyen. Az egész célja nyilván az, hogy minél többen csatlakozzanak a Rewarsds programhoz, ilyen ajánlatokért azonban nyilván megéri! Jó játékot!

Ezt láttad?

Ha unod a beszélő fejeket – itt a 10 legnépszerűbb kutya influencer

×