Rendkívüli változások előtt áll a Leet Magazin, amit mostantól a www.leetgaming.com oldalon zakatol tovább – erre az útra pedig téged is meginvitálunk!


Bódi Dániel

2024.05.30. – Kissé keserédesen ugyan, de éppen csak egy fél éve jelentettük be a Leet.hu és a szerkesztőség gyökeres átalakulását, aminek egy tulajdonosváltás, valamint Büki Dani búcsúja volt a legelső szomorú, de szükséges lépcsőfoka. Mi sem így terveztük, de így alakult, viszont az adódó helyzetet kihasználva úgy gondoltuk, hogy itt nem állhatunk még meg, és többszörös szintet kell lépjünk ahhoz, hogy olyan magazinná és híroldallá válhassunk, amilyet Te, olvasó is szívesen felkeresel.

Nem mindig volt ez így, tudjuk. Az új stáb azonban végletekig elkötelezett amellett az irány mellett, amit valójában már jóval több, mint fél éve gondosan tervezgettünk, magunk elé kitűztünk, és a megvalósításába lassan, apránként, de határozottan belevágtunk – még, ha ez a másik oldalon nem is volt mindig egyértelműen érzékelhető. Fontos viszont, hogy figyelünk és mindenkit hallunk, az olvasói visszajelzések alapján korrigálunk, fejlesztünk és fejlődünk – és bár a szerződésembe foglalt titoktartás köti a billentyűzetet nyomkodó kezem, annyit azért elárulhatok, hogy mindezek alapján remek újdonságok előtt áll a Leet Magazin, ami nem csak a magyar geek sajtóban lesz egyedülálló és újító szándékú.

Többen például már észre is vehettétek, hogy az oldal domain-címe, amiről ez a cikk is olvasható, már nem a szokásos leet.hu-ra, hanem a leetgaming.com-ra mutat. Ez nem valami ordas nagy hiba eredménye, hanem valóban elköltöztünk. Bár a leet.hu továbbra is él, a fő desztinációs és elérési oldalunk mostantól .com-os domain alatt fut. Ennek izgalmas okaira remélem hamarosan részletesen is kitérhetek majd, de addig is:

leetgaming.com

mentsd le, mert különleges dolgok vannak készülőben a motorháztető alatt! Is – ugyanis a közösségi médiás felületeinken (pl. főként és egyelőre Facebookon) szintén dolgozunk: exkluzív tartalmakkal, érdekességekkel, clickbait-mentes rövidhírekkel és sok mással is készülünk, melyek egy részével egy ideje már találkozhattatok, de sok mindent még mi is csak tesztelünk-alakítunk. Fontos ugyanakkor, hogy bár Leet Gaming név alatt robogunk tovább, a gaming csak a főbb tematikai irányt jelzi. Emellett továbbra is készülünk egy csomó

  • filmes
  • sorozatos
  • animés
  • tudományos
  • technológiai
  • életmód

jellegű cikkekkel, melyekből naponta próbáljuk elhozni a legérdekesebbnek vélt témákat, híreket, véleményeket. Ebben pedig akár Te is segítségünkre lehetsz! Mivel a jelenlegi szerkesztőséggel egyszerűen képtelenek vagyunk többfelé szakadni, ezért úgy döntöttünk, hogy bővítenénk az állományt olyan tehetséges írókkal, akik lendületességükkel, stílusukkal, látásmódjukkal és véleményükkel színesíthetik a Leet Magazin meglévő és jövőbeli tartalmi palettáját.

Ha tehát érzed magadban az Erőt, tele vagy ötletekkel, az írói vénának sem vagy híján, és még azt is tudod, hogy Mario eredetileg Popeye-nek készült, akkor segítőkész főszerkesztőnknél, Németh Dávidnál, a [email protected] email-címen lehet jelentkezni – természetesen fizetett – cikkírónak. Véleménycikk, publicisztika, jegyzet, hír, bármit írhatsz, ami a legközelebb áll hozzád a fentebb szimpatikus pontokba szedett témák bármelyikében. A stílus viszont elsődleges szempont, ha pedig kezdő, de tehetséges vagy, akkor mindenben segítünk.

Olvasóként, vagy jövőbeli kollégaként, de érdemes lesz velünk tartani, ugyanis egészen izgalmas dolgokkal készülünk a következő fél, egy, és még ki tudja hány évben! Köszönjük, hogy eddig is velünk voltatok, építő kritikákkal hozzájárultok ehhez az úthoz.

×