Végre lehullott a lepel, már tölthető az Epic Games Store e heti ingyenes játéka, ami a középkori csatákba repít mindenkit.

2024.05.30. – Az Epic Games Store mostanában azzal próbálja felhívni a figyelmet a platformjára, hogy nem árulja el, milyen játékot kínál ingyen a következő héten. Csak az ingyenes időszak indulása után derült ki, hogy május 23 és 30 között a Farming Simulator 22 húzható be térítésmentesen. Most azonban eljött a váltás ideje, kiderült, hogy május 30 és június 6 között milyen játékot adhatunk a könyvárunkhoz ingyen.

Május 30 és június 6 között a CHIVALRY 2 ingyenes.

CHIVALRY 2

Ahogy azt a múlt héten a szivárogtatók is leleplezték, ezúttal a Chivalry 2-t kapjunk meg ingyen, ami már most tölthető az Epic Games Store-ból, természetesen PC-re. A játék egy multiplayer slasher, amit az epikus középkori csaták ihlettek. Szóval belevethetjük magunkat a középkori háborúkba, annak minden aspektusával és akciójával. Lesznek kardok, lángoló nyilak, buzogány, ostrom és még sok más. A Torn Banner Studios fejlesztésében 2021-ben kiadott játék PC-s változata 82 pontot kapott a Metacritic oldalán, szóval egyáltalán nem gagyi játékról van szó. A játék ára amúgy olyan 40 dollár lenne, de most behúzhatju ingyen.

A játékot ERRE találod! Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

Ha fontos a realisztikus játék: 8 sci-fi, ami ötöst kap fizikából

×