A Counter-Strike 2-ben már jó ideje nem csak a fegyverre vásárolhatunk skineket. Úgy tűnik, hogy egy váratlan kategória is felbukkanhat.

2024.05.28. – A Counter-Strike széria életében meghatározó szerepet tölt be a 2013-as Arms Deal frissítés. A CS:GO fejlesztői ekkor jelentkeztek először hivatalos, cserélhető skinekkel. Az első ládát még ők maguk töltötték meg közepesen jól kinéző textúrákkal, majd később már a közösségre hárították ezt a feladatot. Talán a Valve sem gondolta volna, hogy néhány év alatt milliárd dolláros piac növi ki magát a játék köré. Az első időszakban azonban csak és kizárólag a fegyverek és kések textúráját megváltoztató Counter-Strike 2 skinekkel találkozhattunk.

A Valve csak később kezdte el bővíteni a Counter-Strike skinek kategóriáit. Azóta azonban rengeteg szinten bővült a felhozatal. Manapság bátran vásárolhatunk kesztyű skineket, de akkor sem kell csalódnunk, ha az ügynökök kinézetét szeretnénk megváltoztatni. A matricák felhelyezése 2024 februárja óta szintén szintet lépett, teljesen szabad kezet kaptak a játékosok. A füstök és gránátok kivételével nem sok olyan Counter-Strike 2 tárgy van, amin ne lehetne valamilyen szinten alakítani. Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztők elborult ötleten dolgozhatnak a háttérben.

Érkezhetnek a csirke skinek Counter-Strike 2-be

Már a Counter-Strike 2 Limited Time Test első napjaiban kiszúrták az adatbányászok, hogy a Valve különös figyelmet szentel a csirkéknek. Felfedezték, hogy az „E” gomb lenyomása után a csirkék átalakulhatnak, attól függően, hogy épp milyen skin van a játékos birtokában. Ennek azonban már több mint egy éve, ám úgy tűnik, hogy a Valve még mindig nem engedte el az ötletet.

A legutóbbi, május eleji Counter-Strike 2 frissítés javított a csirkék animációin, ám a színfalak mögött más fejlesztések is érkeztek. Május végére kiderült, hogy inspect animációt kaptak a Counter-Strike állatai, melyet akár in-game, akár a lobby-ban is képes megjeleníteni a játék. Ezek után bizony igencsak úgy tűnik, hogy a játék vicces csirkéi hamarosan skineket kaphatnak.

Ezt olvastad már?

Robotbunyó, stripperek, romantika – Ütős a Netflix júniusi film/sorozatfelhozatala

 

×