A rajongók már tűkön ülve várták az első hivatalos, nem csak kedvcsináló tartalmat a Call of Duty Black Ops 6-ról. A várakozásnak vége, itt a The Truth Lies!

2024.05.28. – Nincs megállás, a Call of Duty hype-vonat zakatol előre, az elmúlt hetekben belengetett kedvcsinálók után végre egy hivatalos előzetest is kapunk.

A Microsoft és az Activision Blizzard az eredeti tervek szerint majd csak június 9-én fogja bemutatni az első játékmenet videókat a Call of Duty Black Ops 6-ból, de ez nem jelenti azt, hogy más tartalom az új játék kapcsán addig nem érkezik. Szerencsére ehhez tartották is magukat a fejlesztők, a mai nap ugyanis végre befut egy élőszereplős trailer a projekthez. A videóban betekintést nyerhetünk a játék hangulatába, s végre az is kiderül, hogy milyen történelmi időszakot dolgoz majd fel. Előzetesen a rajongók egy öbölháborús mókára vágytak, így a The Truth Lies több kérdésre is választ ad.

Mire lehet számítani?

call of duty

Háborús játék ide, vagy oda, mind a mai napig az egyik legkedveltebb játékmódja a Call of Duty lövöldéknek, a zombi mód. Természetesen az adatbányászok, amint kiderült, hogy küszöbön a Black Ops 6 bejelentése, elkezdtek kutakodni infómorzsák után. S mint kiderült, találtak is némi információt a várhatóan ősszel megjelenő Black Ops 6 zombidarálós módozatáról.

 

 

  • Két pályát kaphatunk, az egyik az Island a másik a Liberty Falls nevet viselheti
  • Az előrendelők akár hetekkel a többiek előtt kipróbálhatják majd a módot
  • Visszatérhet a Jet Gun és a Ray Gun is
  • A klasszikus, körökre osztott, hordaformátum adhat majd gerincet a játékmódnak

Megérkezett az első előzetes

A találgatások után pedig érkezzenek a tények, befutott a The Truth Lies, a Call of Duty Black Ops 6 első hivatalos, élőszereplős előzetese. Jó szórakozást hozzá!

Na, hogy tetszik?

Ha fontos a realisztikus játék: 8 sci-fi, ami ötöst kap fizikából

×