Bizarr gyilkossági ügy(ek), egy festői turistaparadicsomban – ez is testhez álló lesz a Fallout sztárjának, aki ezúttal Max sorozatban látható.

Gábor János

2024.05.28. – Quentin Tarantino egyik kedvence, sok mozi felkapott gonosztevője, mégis, az Amazon Prime Fallout sorozata emelte a mennybe Walton Gogginst, akinél nem is lehetett volna alkalmasabbat találni a nukleáris apokalipszis ghoul cowboyának szerepére. A színész most újabb atomjó sorozatban teszi tiszteletét, egy teljesen másik streaming szolgáltatónál, úgyhogy már miatta is érdemes várni a 3. évadot.

Forrás: Amazon Prime

Az HBO sokszoros Emmy-díjas A Fehér Lótusz című sorozatában minden évad új történet, más-más festői helyszíneken, amelyeket egy-két visszatérő karakter mellett az köt össze, hogy a turisták luxusnyaralása halálos kalandba fordul, és bár az első pillanattól fogva tudni lehet, hogy egy, vagy több hulla biztosan lesz, előre nem lehet tudni, hogy az alaposan megismert csapatból végül kik és miért halnak meg, mire letelik az egy hét és elérkezik az évadzáró epizód. Ez az egész őrülten izgalmas és szórakoztató, amit a mindig lenyűgöző színészgárda emel toronymagasan a legtöbb streamelhető sorozat fölé.

A Fehér Lótusz ismét új helyszínre megy

A harmadik évad Hawaii és Szicília után Thaiföldön játszódik, a szereplők között pedig szerencsére ott lesz a Fallout sztárja, Walton Goggins is. A színész a Los Angeles Timesnak adott interjút az új munkájáról, ami szerinte „minden szinten nagyon meta” élmény volt, hiszen vendégként érkezett és bejelentkezett egy szállodába, hogy aztán egy olyan vendéget játsszon, aki bejelentkezik egy szállodába. Aztán „az egész időt együtt töltjük, akár tetszik, akár nem: együtt reggelizünk, ebédelünk és vacsorázunk. Ott dolgozunk, ahol megszállunk” – magyarázta tovább a forgatás bizsergetően jó, de bizarr hangulatát.

„Messzire jutottam az életemben, és számos szinten meggyógyultam. Annyira hálás vagyok ezért a pillanatért és az útért, amit bejártam”

– fűzte hozzá Goggins, egyértelművé téve, hogy bár a Fallout sikeréig is szép karriert futott be, a pályafutása a videojáték-adaptációval és most A Fehér Lótusszal ért csak be igazán. Egyébként rajta kívül is elég impozáns nevek szerepelnek az új évad stáblistáján. A teljesség igénye nélkül: Leslie Bibb (Vasember), Jason Isaacs (Harry Potter), Michelle Monaghan (Mission: Impossible), Carrie Coon (Holtodiglan), Parker Posey (Sikoly 3.), Christian Friedel (Babilon Berlin), Patrick Schwarzenegger (Gen V) vagy például az első évadból visszatérő Natasha Rothwell.

Díjesős sorozat

A 2021 júliusában bemutatott, Hawaiin játszódó első évad 20 Emmy-jelölést kapott 13 kategóriában, és tíz trófeát nyert, ami a legtöbb győzelem volt abban az évben. A 2022 decemberében bemutatott, Szicíliában játszódó második évad 23 Emmy-jelölést gyűjtött és ötöt hozott el – nem egyet a The Last of Us orra elől. A Fehér Lótusz az egyik legjobb dolog, ami az utóbbi pár évben történt a tévében, szóval, ha nem láttad, érdemes pótolni a hatrészes első és a hétrészes második évadot, ami ugyancsak tele van saját maximumukon teljesítő sztárokkal. Bőven van rá időd, mert a Walton Goggins-szal felálló 3. évadot 2025-ben mutatják be.

Ezt se hagyd ki:

8 hollywoodi anime-adaptáció, amik közül néhányat elfelejtenénk

×