Végre belepillanthatsz a következő évadba, ami hamarosan megérkezik a Disney+ kínálatába. Csak arra kell vigyázni, hogy ne hízz tőle.

Gábor János

2024.05.26. – Talán fogalmad sem volt, hogy szereted az éttermes sorozatokat. Mert szereted – legalább ezt az egyet. Ezt vakon állíthatom, akkor is, hogy még egyetlen percet sem láttál belőle, mert a nálunk a Disney+-on futó A mackó akkor is beszippant, ha alapjáraton teszel a főzésre, vagy arra, hogy mi történik egy éttermi konyhán, mielőtt kihozzák a kaját. És éppen ez A mackó (IMDb: 8.6) igazi bűvészmutatványa, amire nem lehet nem odafigyelni.

A Disney+ egyik legjobbja

Christopher Storer immáron tízszeres Emmy-díjas sorozatában Jeremy Allen White (Szégyentelenek) játssza a séfet, Carmyt, aki a világ legmenőbb konyhái után tér haza Chicagoba, hogy átvegye váratlanul elhunyt bátyja, Michael (Jon Bernthal) szendvicsezőjét, amit a gourmet tapasztalataival akar fine dining hellyé alakítani. Az olasz származású család vállalkozásáról szóló sztori

a dráma, a vígjáték és a dráma elképesztően – nem is gondolnád mennyire – izgalmas keveréke, olyan színészi teljesítményekkel, hogy megáll az ész.

Csak azzal kell vigyázni, hogy ne akarj rögtön zabálni, amint véget ér egy-egy epizód. Még szerencse, hogy a kaják, amiket az őstehetség séfek is csak csapatmunkával tudnak az asztalra tenni (durva, de ez igaz a szendvicsekre is!), annyira bonyolultak, hogy legalább esélyed nincs otthon összedobni.

Ha át akarod élni azt a váratlanul feszült és izgalmas hangulatot, amit egy pengeélen táncoló éttermi konyha kénytelen átélni – az igényes anyagok nehéz beszerzésétől a csődveszély kreatív elkerülésén át az új menü döbbenetesen nehéz felépítéséig -, akkor daráld be az első két évad 18 epizódját a Disney+-on (magyar felirattal), mert június végén jön az isteni sorozat harmadik felvonása! Ehhez épp’ kiadták a legfrissebb előzetest is:

Ezt is olvasd el:

Készülj: Ilyen látványos filmekkel lesz tele a magyar mozi a nyáron!

×