Mindössze négy nappal a Call of Duty Modern Warfare 4 Season 4 indulása után egy darabig bárki ingyen kipróbálhatja a játék multiplayer világát.

2024.05.23. – Aki leginkább csak az ingyenesen játszható Warzone miatt szokta elővenni a Call of Duty-t, most ismét belekukkanthat abba, hogy milyen az élet a multiplayer lövöldében. A Call of Duty Modern Warfare 3 multiplayer ugyanis pár napig ismét teljesen ingyen lesz játszható, és külön jó hír, hogy ezzel már a hamarosan érkező hatalmas frissítés, a Season 4 is kipróbálható lesz.

Ingyenes Modern Warfare 3 időszak

Nem sokkal azután, hogy az Activision bejelentette, hogy milyen sok újdonsággal érkezik a Modern Warfare 3 Season 4 során, pár sorban arról is írtak, hogy jön egy ingyenes időszak. Ráadásul ez a S4 elindulása után 4 nappal indul, amikor talán már a kezdeti bugok is javítva lesznek.

Május 30 és június 3 között az MW3 multiplayer ingyen játszható.

Ez azt jelenti, hogy 5 napon keresztül teljesen ingyen indíthatjuk el az MW3 Season 4 multiplayer bizonyos játékmódjait, valamint persze a zombimódot is. Ahogy azt a fejlesztők a blogbejegyzésében írják, az egész célja az, hogy a játékosok megismerkedjenek az új szezonnal. Na, és hogy persze később még többen vegyék meg a játékot.

Mi lesz benne?

Nos, a Season 4 tartalmát nem aprózták el, egy rakás új fegyver, játékmód, skin, blueprint érkezik, illetve ahogy mindig, új battle pass is. Érkezik a Gundam crossover és három új 6v6-os pálya, amik között ott lesz Tokió és Párizs is. Az új tartalmak mellett újra bemutatkozik John „Soap” MacTavish, akit a Modern Warfare III kampányának eseményei után halottnak hittek. A játék az ingyenes időszak alatt elvileg akciós is lesz, szóval ha megtetszik, akkor olcsóbban veheted meg majd. Hogy pontosan milyen játékmódok érhetők majd el az ingyenes időszak alatt, azt még nem árulták el.

Ezt láttad már?

Készülj: Ilyen látványos filmekkel lesz tele a magyar mozi a nyáron!

×