A Valve nem pihen, a színfalak mögött már készítik elő a soron következő Counter-Strike 2 frissítést. Erre lehet majd számítani.

2024.05.22. – A Counter-Strike 2 legutóbbi frissítése április végén érkezett meg. A fejlesztők ekkor továbbfejlesztett VAC védelmet, balkezes modellt és az Active Duty Poolba visszatérő Dust 2-t hoztak el. Ezek mindegyike régóta kért változtatás volt, ám a közösség továbbra sem elégedett teljesen. A Dust 2 döntésbe nehéz belekötni, hiszen a számok is igazolják a fejlesztőket, a Premier mód legjátszottabb pályája az ikonikus helyszín. Az Overwatch funkció továbbra sem élesedett a játék menüjében, pedig sokan már ki vannak éhezve egy kis csalóvadászatra.

Az azonban világos a Steam szerverek mozgásaiból, hogy a Valve ügyködik egy újabb Counter-Strike 2 frissítésen. Az elmúlt napokban folyamatosan frissültek a Counter-Strike belsős szerverei, sőt, még egy „atest” névre hallgató ágat is létrehoztak a programozók. A cég bármikor képes meglepetést okozni, ám néhány érkező funkciót már biztosra is lehet venni az elmúlt hetek adatbányászata alapján. Nézzük is, hogy miket tartogathat a következő nagyobb Counter-Strike 2 frissítés.

Ezeket hozhatja el az új Counter-Strike 2 update

Az alábbi újdonságokra lehet készülni:

  • Az Overwatch funkciót végre élesítheti a fejlesztői gárda, indulhat a csalók elleni vadászat
  • Az egyes játékmódok külön hangbeállításokat, EQ-t kaphatnak, teljesen személyre szabhatóak lesznek a különálló profilok
  • Megérkezhet a CS:GO játékosok egyik kedvenc játékmódja, a Retake CS2-be is
  • A Major győztesek végre megkaphatják a virtuális kupájukat, ezzel is adós még a Valve

Természetesen a fenti újítások mellett bármit előhúzhat a kalapból a Valve. Az elmúlt két nagy frissítésben mindig volt egy-egy extra csavar. Elég csak a februári frissítésnél megújított matrica felhelyezésre gondolni vagy épp a dedikált gránátos célkeresztekre. Hamarosan kiderülhet, hogy min is ügyködik a Valve.

Ezt olvastad már?

8 hollywoodi anime-adaptáció, amik közül néhányat elfelejtenénk

 

×