A GeForce Game Ready Drivernek köszönhetően első naptól kezdve optimalizációkkal bővül a Senua’s Saga: Hellblade II és az EA SPORTS F1 24.

Gábor János

2024.05.22. – A GeForce Game Ready Driver 555.85 – WHQL már elérhető, letölthető és telepíthető, egyrészt az Nvidia appon vagy a GeForce Experience alkalmazáson keresztül, másrészt közvetlenül az Nvidiától. A legújabb driver két, ebben a hónapban megjelenő nagy címet is támogat, a Senua’s Saga: Hellblade II-t és az EA SPORTS F1 24-et. Mindkét cím támogatja a DLSS 3 skálázást, a Frame Generationt és a Reflexet, sőt, az F1 24 a ray tracinget is (Ray-Traced Reflections, Ray-Traced Shadows, Ray-Traced Dynamic Diffuse Global Illumination), hogy javítsa az általános megvilágítást, amikor hajmeresztő sebességgel repesztünk a pályán.

 

A Ninja Theory Unreal Engine 5-tel futó Senua’s Saga: Hellblade II-je az egyik leglátványosabb, vizuálisan tényleg lenyűgöző játék, ami annyira valóságosnak hat, hogy már szinte el is hisszük. Egy GeForce RTX 4070 SUPER-rel, 4K-ban, maximumra feltolt beállításokkal és DLSS 3-mal a konzolon elérhető képkockasebességnek a háromszorosával (kb. 90 FPS) tolhatod, míg GeForce RTX 4090-zel akár 150 FPS-sel.

Még több játék, amit támogat az új Nvidia driver

A GeForce Game Ready Driver 555.85 az első naptól kezdve támogatja a Ubisoft új, ingyenesen játszható aréna shooterét, az NVIDIA Reflexet az alacsony késleltetésű játékmenet érdekében alkalmazó XDefiant-ot is. Mivel egy ilyen cím esetében a nagy teljesítmény a legkritikusabb szempontok egyike, a GeForce RTX 4070 maximális beállításokkal 220 FPS-t biztosít, 1080p mellett.

És végül, de nem utolsósorban: a legújabb illesztőprogram további G-SYNC-kompatibilis kijelzőket is optimalizál, miközben a GeForce Experience és az NVIDIA App segítségével ezekhez a játékokhoz is optimális beállításokat ad hozzá: Bellwright, Ghost of Tsushima Director’s Cut, Homeworld 3, Infection Free Zone.

És ezt láttad már?

Így derítheted ki pillanatok alatt, hogy milyen alaplap van a gépedben

×