A brazil focista fényűző életmódot folytat, ezt a Counter-Strike 2 raktára sem hazudtolja meg. Igazán drága tárgyakat is találhatunk.

2024.05.21. – A Counter-Strike széria mindig is kimagaslott az FPS játékok mezejéből. Már a kezdeti verziók, az 1.6, majd később a Source is hatalmas sikereket ért el a gamer körökben. A Valve aztán a CS:GO megjelenése után emelte a tétet, legfőképp a 2013-as Arms Deal frissítéssel. Ebben kerültek bemutatásra az első Counter-Strike skinek, melyeket még maguk a fejlesztők terveztek. Később aztán inkább a Steam Workshop felületéről válogattak a közösség által feltöltött munkákból. Egy-egy skingyártó kellemesen meg is gazdagodhat, ha bekerül egy ládába az alkotása.

A Counter-Strike skinek különlegessége, hogy cserélhetőek, eladhatóak. A Valve remek ökoszisztémát épített ki erre a Steamen belül, később pedig külsős oldalak is becsatlakoztak a buliba. A legolcsóbb skineket már néhány centért haza lehet vinni, de a felső limit akár az egymillió dollárt is átlépheti, melyet akár valós pénzbe is át lehet váltani. A Counter-Strike népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy több, ismert sportoló is aktív játékos. Kiemelhető ebből a listából Neymar, aki 2016 óta nem csak a pályán lő, hanem sokszor Dust 2-n is.

Neymar Counter-Strike 2 raktára már legalább 42 millió forintot ér, de könnyen lehet, hogy inkább 70 milliót


A brazil focista szereti a fényűzést, ennek köszönhetően bizony a Counter-Strike 2-ben raktára sem visszafogott. Már 2021-ben is közel 11 milliót ért a virtuális felhozatal, 2024 májusában azonban már a 120 ezer dollárt, azaz a 42 millió forintot is átlépte. Ne feledjük, hogy ez csak a könnyen eladható tárgyakat takarja magában, a két Blue Gem Case Hardened skin már 200 ezer dollár fölé, azaz 70 millió forintra tornázza fel ezt.

Neymar Counter-Strike 2 raktárának legértékesebb darabjai

Neymar Counter-Strike 2 raktárának legértékesebb darabjai

A legdrágább skinjei között megtalálhatjuk a Factory New Sport Gloves Vice-ot vagy épp a szokásos Howl és Dragon Lore skineket. A Pricempire oldalán részletesen is megnézheted a focista raktárát, nem finomkodott Neymar, amikor megalkotta a loadoutot. A legjobb az egészben, hogy ha évekkel ezelőtt vette a skinek nagy részét, akkor valójában még keresett is a hobbiján, hiszen a skinek árai csak emelkedtek az elmúlt néhány évben.

Ezt olvastad már?

Így derítheted ki pillanatok alatt, hogy milyen alaplap van a gépedben

 

×