A GTA minden idők egyik legmeghatározóbb videojátékos sorozata. Most az egyik legjobb darabja a szériának hihetetlenül olcsón érhető el Steamen.

2024.05.21. – Teljesen mindegy, hogy mennyi idő telt el a legutolsó releváns Grand Theft Auto cím megjelenése óta (majd’ 11 év) a Rockstar Games gengszterszimulátora mind a mai napig tűzben tartja a játékosokat. Az Online-nak köszönhetően ez a hatalmas hiátus nem érződik akkorának, mint ami, plusz az is sokat segített a helyzeten, hogy idő közben már csak mikrókra és hűtőkre nem jelent meg a GTA V.

S ugyan még nagyon messze van a hatodik epizód megjelenése, szerencsére már hivatalosan bejelentette az érkezését a Rockstar, a trailer pillanatok alatt az egyik legnézettebb videója lett az internetnek. Azóta ismét kicsit elcsöndesedett minden a GTA háza tája körül, ám vitathatatlan, hogy még így is az egyik legtrendibb témája az évnek a folytatás.

Grand Theft Auto VI hype ide, vagy oda, szerencsére bőven van mit játszani a sorozatból. A legtöbben talán a számozott ötödiket játsszák az Online módnak köszönhetően, azonban most itt egy fantasztikus lehetőség arra, hogy az ember a korábbi epizódokkal is közelebbről megismerkedjen.

Van mit játszani

A GTA+ például egy létező előfizetős program, aminek keretein belül speciális játékbéli tartalmakhoz juthatunk hozzá a Grand Theft Auto Onlineban. Spéci autók, saját Showroom, minden, ami extra és ami fényűzés. Ezért egyébként havonta 6 dollárt kér a Rockstar, ami talán elsőre soknak tűnhet, pláne, ha látszólag csak kozmetikai tárgyakat kapunk a pénzünkért. Ám egy ideje szerencsére nem csupán a GTA Online élményét dobja fel az előfizetés, hanem más egyéb Rockstar játékokhoz is elérést biztosít. Ilyen például a GTA Trilogy is, ami három legendás Grand Theft Auto címet kínál kapásból a rajongóknak.

gta

Ha viszont egy fokkal komolyabb bűndrámára vágysz, a sokak által „legjobb GTA”-nak titulált játék a sorozatból most rettenetesen olcsón érhető el Steamen. A Grand Theft Auto IV kilóg a GTA-játékok sorából a maga konzervatív világépítésével és a szokatlanul mély történetvezetésével. A San Andreas után hatalmas váltásnak számított, eleinte nem is értékelték annyira a rajongók, mint ma. Ha a megjelenésekor ódzkodtál tőle, most itt a lehetőség, ugyanis csupán 5 fontért, vagyis majd 2300 forintért kínálják a Complete Editiont május 27-ig!

Ezt olvastad már?

Tessék-lássék: a Hellblade II lett az Xbox egyik legjobb konzolexkluzív játéka

×