A Call of Duty BlackcCell csomagjai mindig értékes skinekkel érkeznek, ám ezúttal egy igazán menő Finisher Move is a repertoár része.

2024.05.21. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as év során bejelentették, hogy megszüntetik az addig Battle Pass Bundle néven hívott csomagot. Az újdonság a BlackCell nevet kapta. A legfontosabb eltérés az, hogy csak és kizárólag valódi pénzért lehet megvásárolni, többé nem opció a CP-s fizetés. A játékosok egy része elítélte a kiadót, míg mások reménykedtek, hogy ennek köszönhetően valóban prémium skineket kaphatnak. Ez nem változott az új érában sem, hiszen a Season 1, a Season 2 és a Season 3 is remek kozmetikai tárgyakkal „ajándékozta” meg a játékosokat.

A fejlesztők 2024 májusának végén néhány információt elárultak azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk. Azt tudni lehet, hogy a fő két skin a Dupe és Copy nevet viseli Ezúttal az arany, fekete és zöld színekkel operáltak Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III designerei. A Pay-2-Win állapottól ezúttal sem kell félni, hiszen kellően sok a különleges effekt a karaktereken, hogy ne tudjuk beleolvadni teljes mértékben az árnyékokba.

Különleges képességű skinekkel érkezik a Call of Duty Blackcell csomag

A Dupe és Copy skin azonban rendelkezni fog egy különleges képességgel. A Finishing Move segítségével lemásolhatják a megölt Operator skinjét, hasonlóan az X-Men Mystique karakteréhez. Ezen kívül alábbi kozmetikai tárgyakra biztosan számíthatunk még:

  • Season 4 Battle Pass belépő, 20 Tier Skip lehetőséggel, mely PlayStation esetében 25-re duzzad. A Battle Passból továbbra is kifarmolható a 1400 CP.
  • Azonnali 1,100 COD pont.
  • Két új BlackCell Operator, Copy és Dupe
  • Azonnal elérhetővé a vásárlók számára a Battle Pass BlackCell exkluzív szektora.
  • Ennek köszönhetően további Battle Pass ajándékokat farmolhatnak ki a vásárlók: 12 alternatív Operator skin, 7 Blueprint, köztük a Ailed Caress BlackCell” Blueprint nevet viselő Holger 556 Blueprinttel
  • Azon játékosok, akik a Battle Pass megvásárlása után veszik meg a BlackCell csomagot, 1100 CP-s visszatérítésbe részesülnek.

A csomag a szokásos 30 eurós áron érhető majd el május 29-én, az esti startot követően.

Ezt láttad már?

Így derítheted ki pillanatok alatt, hogy milyen alaplap van a gépedben

 

×