Isten veled, HBO Max, Isten hozott, Max!


Bódi Dániel

2024.05.21. – Ami késett, az nem múlt! A mai nappal pont került a Warner igen rövid életűek bizonyult streaming szolgáltatásának karrierje végére, és hivatalosan is elbúcsúzott az HBO Gót váltó HBO Max, hogy helyet adjon a porondon a már HBO brandet elhagyó, tőlünk nyugatabbra már 2023-ban elindult Maxnak.

Az új szolgáltatáshoz természetesen új alkalmazások is járnak: mint okostévén, okostelefonon, játékkonzolon és más támogatott eszközön már a megújult appot érdemes keresni, amin a korábbinál jelentősen több és változatosabb tartalmi kínálat várja a felfedezést. A reklámmaszlagtól eltekintve egyébként valóban több a néznivaló a Maxon, amihez még havi 1200 forintért cserébe hozzácsaphatunk egy sportcsomagot is, amivel az Eurosport 1 és Eurosport 2 csatorna tartalmaihoz-adásaihoz kapunk szabad hozzáférést, valamint olyan eseményeket követhetünk, mint a Grand Slam, a Grand Tours, vagy a Le Mans-i 24 órás autóverseny.

Alapvetően egyébként két csomag közül választhatnak az előfizetők, a

Standard csomag, amivel 2790 forintért

  • a felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat.
  • a tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető
  • maximum 30 tartalmat tölthetünk le offline nézésre
  • a2024-es Párizsi Olimpiai Játékok közvetítéseit is megkapjuk

illetve a Prémium csomag között, amiért havi 3890 forintért

  • a felhasználók egyszerre 4 eszközön streamelhetnek tartalmat Full HD vagy 4K felbontásban Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll.
  • maximum 100 letölthető tartalmat offline megtekintésekhez
  • illetve a Párizs 2024 közvetítéseit is megkapjuk.

A meglévő HBO Max-előfizetőknek igazából semmi dolguk nincs, csupán le kell tölteniük az új alkalmazást, majd a korábban használt felhasználónévvel és jelszóval belépni, sőt, még a megtekintési előzmények és a saját listáink is jönnek velünk. Mindenki automatikusan a standard alapcsomagba kerül át, ha pedig még az örökös árengedménnyel kecsegtető akciós időszakban fizettünk elő, akkor a havidíjból továbbra is lejön 33% = így a standard 2790 forint helyett csak 1850 forintba kerül.

Ezt is olvasd el:

Mi folyik itt Gyöngyösön?! – Így néznek ki a legendás magyar mémek Pixar stílusban

×