A Warzone negyedik szezonja már május végén megérkezhet a szerverekre. Ezúttal sem lesz hiány újdonságokban, hiába nem érkezik új pálya.

2024.05.14. – A Warzone Season 3 Reloaded frissítése május elsején érkezett meg a szerverekre. Ez azonban azt is jelenti, hogy egyre közelebb a soron következő, Season 4 startja. A Warzone fejlesztői még legalább két szezonnal kalkulálhatnak ebben az érában. Az ötödik szezont követően azonban már nagy eséllyel a 2024-es, pletykák szerint Black Ops V nevet viselő játékra épülhet az ingyenes kliens. Előfordulhat, hogy ekkor is egy köztes, off-season állapotban várakozhatnak majd a játékosok. Rengeteg még a nyitott kérdés ezzel kapcsolatban, nagy eséllyel az elkövetkezendő néhány hétben erre is választ kaphatnak a rajongók. Addig sem érdemes csüggedni, hiszen a Season 4 is meglepően tartalmasnak ígérkezik. Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

A Warzone Season 4 startja

Sok meglepetést tartogat a Warzone negyedik szezonja

Sok meglepetést tartogat a Warzone negyedik szezonja

Korábban június eleji időponttal kalkulált a közösség, ám úgy tűnik, hogy még májusban elindítaná az új fejezetet a Call of Duty gárdája. Ha hihetünk az in-game számlálóknak és a szervereknek, akkor a Season 4 május 29-én érkezhet meg a szerverekre. A fejlesztők nagy eséllyel ezúttal sem változtatnak a hosszú évek óta megszokott időponton, azaz a hazai felhasználók magyar idő szerint 18:00 óra környékére várhatják a frissítést.

Az „új” fegyverek


A hatalmas méretekkel dolgozó játékok esetében elkerülhetetlen, hogy ne maradjon a fájlokban egy-egy ott felejtett textúra, 3D modell vagy netán szövegfájl. A Call of Duty esetében hatványozottan igaz ez, több fegyver is már ott pihen a fájlok között, hogy aztán egy gombnyomásra megérkezhessenek. A jelenlegi információk alapján a Season 3 Advanced Warfare kikacsintása után egy kis nosztalgia következhet. A Kar98k, a SPAS-12 vagy épp az STG44 rajongói örülhetnek, hiszen nagy eséllyel ezek adhatják a Season 4 magját.

2024-es COD leleplezés


A Call of Duty fejlesztői már több alkalommal is egy-egy in-game event keretein belül leplezték le a soron következő játékot. A fájlok tanúsága szerint ezúttal sem lesz ez másképp. Sokan úgy gondolták, hogy ez már a Season 3 Reloaded alatt megtörténik, ám a Season 4 sokkal valószínűbb lehet. Nagy eséllyel ezúttal sem maradnak kozmetikai ajándékok nélkül a résztvevők. A Microsoft június 9-én tartja a Black Ops V-tel kapcsolatos eseményt, valamikor ekkor élesedhet majd az esemény is.

Kollaborációk


A Call of Duty játékok az elmúlt években már-már Fortnite-os szintre emelték az együttműködéseket. A közösség egyik fele örül ezeknek, míg a másik fele mélységesen megveti. Az azonban vitathatatlan, hogy rengeteg pénzt hoz a konyhára egy-egy ilyen kollaboráció. A Season 4 sem lesz mentes ezektől. A fájlok alapján Fallout, Gundam és The Crow crossoverekre lehet majd készülni, melyek közül talán a Fallout szólhat majd a legnagyobbat.

Operatorok


Az Operatorokat tekintve a Black Ops 3 világából meríthetnek most a fejlesztők. Az alábbi felhozatalra érdemes készülni a május kilencedikén kibányászott adatok alapján:

  • Battery
  • Nomad
  • Reaper

A fenti újdonságokon kívül természetesen a szokásos dolgokról sem feledkezik meg a fejlesztői gárda. Biztosan várható egy új Battle Pass, egy Black Cell-exkluzív csomag. Új pályára ezúttal nem érdemes készülni, hiszen az elmúlt két szezonban kétvisszatérőt is avathattunk. A szokásos fegyver nerfek és buffok garantáltan nem maradnak el, ahogy bizony ingyenes tárgyakban sem lesz majd hiány a Season 4 folyamán. A Season 4 tehát várhatóan május 29-én érkezik a szerverekre, remélhetőleg az azt megelőző héten már hivatalos információkkal is gazdagodhatunk. 

Ezt olvastad már?

9 bitangjó felnőtt rajzfilmsorozat, amit a streaming adhat

 

×