A Warzone felhozatala igazán színes manapság. Legyen szó SMG, LMG, AR fegyvekről vagy épp pisztolyokról, van mihez nyúlni.

2024.05.13. – Nem titok, hogy a Warzone Season 3 Reloaded frissítése ismét brutálisan átrendezte a mezőnyt. A játékosok ezt azonban megszokták már az elmúlt időszakok történései után. A Call of Duty fejlesztői gyakorlatilag január óta heti szinten alakítják az ingyenes mód metáját, azaz a legjobb fegyverek felhozatalát. Nehéz lekövetni a rengeteg változtatást, főleg akkor, ha a fejlesztők néha ezt-azt ki is hagynak a hivatalos blogbejegyzésekből. Szerencsére a Warzone szakértői és tartalomgyártói folyamatosan keresgélnek új, potenciális meta jelöltek után is.

Most, hogy egyre közelebb érünk a Season 3 végéhez, tered adhat egy kis extra kísérletezésnek. A Battle Pass kimaxolásával mostanra már a leglassabb játékosok is végeztek, egyedül a heti küldetések maradtak hátra. Ilyenkor már mindenki csak a szórakozásra vágyik, előkerülnek olyan fegyverek is, melyeket hosszú ideig nem is láttak a szerverek. Néha pedig meglepetést is okozhatnak ezek a választások. Ezúttal az egyik pisztolyról derült ki, hogy továbbra is roppant ütős választás lehet, ha valaki a közelharcokban érzi otthonosan magát.

Igazi daragép a Warzone elfeledett pisztolya

A legtöbb játékos loadoutjában ott figyel az Overkill Perk, melynek segítségével két elsődleges fegyvert cipelhetnek magukkal a harcmezőre. Ez általában egy AR/LMG/SMG + Sniper kombinációját foglalja magában. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a pisztolyok ne lehetnének erősek. WhosImmortal az elmúlt időszakban ismét a Warzone fegyvereinek világába vetette magát. Hamar kiderült, hogy a WSP Stinger remek statisztikákkal rendelkezik, közelharcokban elképesztő erős lehet a megfelelő kezekben. Egyetlen árnyoldala azért van a dolognak, hiszen az Akimbo kialakítás miatt a játékosoknak a hipfire tüzelési módra kell támaszkodnia, mely nem 100%-ig pontos. Közelharci darálás esetén ez azonban nem biztos, hogy akkora hátrány, hogy teljesen le kellene mondani a fegyverről. Ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentekre érdemes támaszkodni, ha a pisztoly mellett tennéd le a voksot:

  • Muzzle: Breacher Device
  • Barrel: HISS Short Light Barrel
  • Laser: XTEN Sidearm-L400
  • Magazine: 32-round mag
  • Rear Grip: Akimbo WSP Stinger

Ezt olvastad már?

9 bitangjó felnőtt rajzfilmsorozat, amit a streaming adhat

×