Egyre közelebb a 2024-es Call of Duty bejelentése. A fájlok arról árulkodnak, hogy ezúttal sem maradunk in-game esemény nélkül.

2024.05.13. – Május végén debütál a Call of Duty soron következő, negyedik szezonja. A Warzone és Modern Warfare III játékosok több újdonságot is várhatnak. Ahogy azonban az lenni szokott, a soron következő Call of Duty cím leleplezése is egyre közelebb lehet. Az elmúlt években a leakerek mindig hozzájutottak valahogy az éppen kiadás előtt álló Call of Duty cím fájljaihoz. Ezúttal sem volt ez másképp, április elején több információ is kiszivárgott a 2024-es játékkal kapcsolatban. Nagy eséllyel ezek jelentős részét szerver oldalról sikerült kiszúrni, hiszen a Call of Duty fejlesztőinek az infrastruktúrát is fel kell készítenie az őszi debütálásra.

Azt már nem kérdőjelezi meg senki, hogy a Call of Duty sorozat tematikája végre változik az elmúlt két év Modern Warfare III címei után. A jelek alapján a Black Ops sorozatot bővítheti majd az idei cím, a Gulf War, azaz az öbölháború korszakával megfűszerezve. Ez lesz az első játék a franchise történetében, mely közel négy évig készült a Treyarch műhelyében. A Warzone rajongók is várják már a bejelentéseket, hiszen a battle royale kliens is erre a játékra fog majd épülni.

Ezekkel a dátumokkal érdemes kalkulálni, ha várod a 2024-es Call of Duty játékot

A Detonated csapata összeállított egy valószínűsíthető időtáblát, mely a korábbi évek tapasztalatait és a jelenlegi információkat gyúrta egymásba. Nézzük is, hogy mit várhatunk:

  • Május végén, június elején leplezhetik le COD fejlesztői a pontos címet, egy in-game eseménnyel karöltve
  • Június elején közelebbről is megismerkedhetünk a játékkal, elindulhatnak az előrendelések
  • A nyár folyamán több, értékes információt is megosztanak majd a fejlesztők
  • Szeptember elején kezdetét veheti a multiplayer béta
  • Az is borítékolható, hogy a Zombie mód egy kis előnyt kap, október elején indulhat már a móka
  • A kampány rajongói pedig október közepén vethetik bele magukat a játékba
  • Október végén startolhat el teljesen a játék

Ezt követően már ködösebbek az információk, remek kérdés lehet például, hogy mikor történhet meg a Warzone integráció. Erre tavaly decemberben került sor, most is hasonló időablakkal érdemes kalkulálni.

Ezt olvastad már?

9 bitangjó felnőtt rajzfilmsorozat, amit a streaming adhat

×