Visszatér az Epic Games népszerű promóciója, ami napi ajándék játékokat, vagy értékesebb, heti címeket tartogat. Újra itt a Mystery Game.

Gábor János

2024.05.10. – Az Epic Games Store frissítette a májusi ingyen játék listáját, és közben megerősítette, hogy jövő héten visszatér a platform mindig várva várt Mystery Game promóciója. Mindig szokatlan érzés találkozni a rejtélyeskedéssel, hiszen alapjáraton azt szoktuk meg az Epic részéről, hogy a heti ajándék cím, vagy címek mellett bejelentik azt is, mi lesz letölthető és örökre megtartható egy héttel később.

Na, ez utóbbitól vagyunk most megfosztva, ami még jó hír is lehet.

Mire készül az Epic Games?

A Mystery Game promóciók gyakran egybeesnek nagy leárazásokkal: a webáruház ilyenkor az ingyen cím ígéretével igyekszik becsalni a játékosokat, abban a reményben, hogy azok majd az akciós játékok valamelyikét is megvásárolják. Nem világos, hogy ez a stratégia mennyire volt hatékony eddig, de a rejtélyes játék évek óta, időről időre feltűnik a Store-ban, szóval feltehetőleg működik.

Az Epic Games következő rejtélyes játék akciója magyar idő szerint május 16-án, csütörtökön, 17 órakor kezdődik (addig a magyar fejlesztésű Circus Electrique és egy 100 dollár értékű Firestone csomag jár ingyen). Szokás szerint senkinek sincs fogalma róla, hogy mi lesz az ajándék cím, mert az csak a leleplezés pillanatában derül ki. De vannak más megválaszolatlan kérdések is: nem tudna, hogy egy újabb, napi rendszerességgel frissülő időszak jön, vagy heti eseményként kezdenek el szórni értékesebb játékokat, esetleg egyetlen franchise címeit. Hamarosan kiderül.

Ezt se hagyd ki:

Amitől tényleg megfagy a véred – A 10 legparább horrorjáték pillanat

×