Yoda mester igen komoly zavart okozott az erőben, így hamar el kellett távolítani a Fortnite világából. Megint száműzetésbe kellett vonulnia.

2024.05.09. – A Fortnite a napokban igen átalakult, legalábbis a hivatalos, nemzetközi Star Wars napnak köszönhetően nagyon sok meglepetésben lehetett része a játékosoknak. A May the 4th Be With You esemény számos új Star Wars funkciót hozott be, köztük egy teljes LEGO Fortnite Star Wars frissítést, amivel LEGO fénykardokkal és építményekkal lehetett szórakozni. A battle royale-ban szintén születtek Star Wars fegyverek, na meg skineket és kiegészítőket is lehetett vásárolni.

Yoda

Többek között Yoda mester is elérhető lett egyfajta skin formájában, a játékosok hátizsákként használhatták. Vagyis Yoda egy táskában ül, szépen nyugodtan. Sajnos azonban nemrég kitiltották a Fortnite-ból, mivel kissé zavart okozott az erőben. Sajnos a használata azt eredményezte, hogy a játék összeomlott. Egy nemrég kikerült Twitter videó is megmutatja, hogy a játék egyszerűen leáll, és a gép kidob az asztalra.

Kivették

Nemrég a Yoda skint, amit egyébként 1000 V-bucksért lehetett megvenni az item shopban, eltávolították a játékból. A játék összeomlását egyébként egy glitch okozta, amit akkor jött elő, ha a Yoda skinnel elindítottad a Zoidberg Scuttle emote-ot. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Yoda visszatér-e a játékba, de talán ha ilyen hibát produkál, akkor nem is hiányzik senkinek. Akinek meg igen, keresse a Dagobah bolygón!

Ezt láttad már?

Amitől tényleg megfagy a véred – A 10 legparább horrorjáték pillanat

×