A három legendás városépítő játék felújított változatának mindegyike most féláron kapható a Steamen, de van még pár ajánlat a műfajban.

2024.04.23. – Ha szereted a városépítő stratégiai játékokat, akkor most több olyan ajánlatunk is van, aminek talán örülni fogsz. A Steamen a műfajon belül most számtalan játék akciós, köztük olyanok is, amik legendás múlttal rendelkeznek. Most érdemes ezekre lecsapni, hiszen jelentős kedvezményekkel adhatod a játéklistádhoz őket.

Anno

Mielőtt a Ubisoft 2019-ben kiadta volna az Anno 1800-at, a sorozat már szilárdan megvetette a lábát a műfajon belül. A Tropico 6, a Civilization 6 és a Stronghold címekkel vetekedő építő- és stratégiai játék első három része 1998-ban ( Anno 1602), 2002-ben (Anno 1503) és 2006-ban (Anno 1701) jelent meg. Bár ezeknek a játékoknak az eredeti változatait kissé trükkös megszerezni, mindhárom játék „History Editions” néven remaster változatot is kapott. Ami még jobb, hogy most mindegyiket erősen leárazták a Steamen.

A History Edition verziók a városépítő játékok mindhárom részét modern szintre emelik, amit az Anno 1800 rajongói is elvárhatnak. Mindegyik változat elérhető akár 4K felbontásban, multiplayer móddal, szóval remek lehetőséget teremtenek arra, hogy az építő és történelmi stratégiai játékokban kiéld magad. Jah igen, a DLC-k is benne vannak. Az alábbi 50 százalékos akciók május 6-ig érvényesek, szóval picit sietned kell.

Songs of Syx

Ha az Anno műfaja nem annyira jön be, és inkább valami másra vágynál, akkor itt a Songs of Syx, ami ha úgy tetszik, egy fantasy városépítő. A játék készítője, Gamatron AB négy éven át dolgozott a játékon, ami az Against the Storm fantasy elemeitől kezdve a Frostpunk 2 vagy a Manor Lords komor hangvételén át a Civilization 6, az Age of Empires 4, a Total War: Rome játékok alapján inspirálódott. Ez egy igen összetett és egyedi játék, ami nemrég hatalmas frissítést kapott.

A Songs of Syx amúgy kipróbálható a Steamen a demo segítségével, de ha megtetszik, akkor most 20 százalék kedvezménnyel, 19,60 euróért veheted meg.

Sweet Transit – Vonatos városépítő

Ha ez sem jön be, akkor még ennél is jobbat mutatunk. A Sweet Transit a Factorio és a Cities Skylines 2 legjobb részeit vegyíti a Railroad Tycoon 3 vagy a Train Simulator vonatmániájával. Most, több évnyi várakozás után, végre véget ért az az Early Access időszaka és megjelent az 1.0-ás verzió a Steamen. A játékosok egy egész várost építhetnek fel egy magányos raktárból elindulva. Mindennek a középpontjában egy egyre összetettebb, végül automatizált vasúti közlekedési rendszer áll, ami technológiailag úgy fejlődik, hogy a vasútállomások elhelyezésével összeköti a települések lakosságát. Ráadásul a játék idén nyáron kap még egy nagy frissítést. A cím most 40 százalék kedvezménnyel húzható be, vagy csak 17,99 euró a Steamen.

 

Neked melyik játék jön be a legjobban?

Ezt láttad?

Tessék, itt van 10 eszement sportjáték, ha már unod a Fifát meg a többit

×