Ha tervezted akciósan megvenni, akkor jó, ha tudod: már csak párat kell aludni a Game Pass-os Star Wars Jedi: Survivorig.


Bódi Dániel

2024.04.22.Sosem volt nagy titok, hogy az elmúlt évek egyik legjobb Star Wars-játéka, a Jedi: Survivor egyszer, de egészen biztosan be fog kerülni a Game Pass Ultimete játékkínálatába. Azért lehetünk ebben ennyire biztosak, mert a játékszolgáltatás legdrágább csomagja tartalmazza a magyar játékosok körében önmagában nem annyira népszerű EA Play-t, vagyis az EA saját előfizetéses modelljét, ahová általában egy éves késéssel érkeznek a kiadó címei.

Nem nehéz a matek: ha a Jedi: Survivor 2023. április 28-án jelent meg, akkor ideális esetben 2024. április végéhez közeledvén kellene a szolgáltatásokba kerülnie – de furcsa mód a Game Pass kifejezetten remek második havi listáját mustrázva nem láthatjuk az újonnan érkezők között. Érthető, hogy sokan már azt gondolták, hogy április 28-át követő május 4-én, a szokásos évi nagy Star Wars vigadalom során, mintegy meglepetésként fogják az előfizetők elébe tenni a játékot, de a Microsoft elébe ment mindennek, és a mai napon bejelentette,

hogy a Star Wars Jedi: Survivor már április 25-én a Game Pass Ultimate részévé válik.

Persze meg is lehet venni, csak minek, ha 4790 forinttal ki is lehet bekkelni? Sőt! Most ismét bedobták az akciós mézes madzagot: 300 forintért 14 napra is befizethetjük magunk (amennyiben újak vagyunk), ez idő alatt pedig bőven, akár háromszor is Cal Kestis túlélő történetének végére érhetünk. Legalábbis, ha megfeszített tempóban vágjuk át magunk a fénypallosunk segítségével az ellent a nagyjából 20-30 órára is rúgó játékidőben. Attól pedig nem kell tartani, hogy a Jedi: Survivor kikerül a Game Passból: erre csak akkor kerülhet sor, ha a Microsoft szakít az EA Play-jel, ami jelenleg aligha valószínű.

Ezt is olvasd el:

A Dragon Ball történetének 10 legikonikusabb összecsapása

×