Néhány kép, ami bemutatja, hogy milyen lenne a Dragon Ball, ha a Cartoon Network készíti, Goku pedig ilyen lenne a különböző univerzumokban.

2024.04.22. – Nem sokkal azután, hogy a Dragon Ball alkotója, Akira Toriyama váratlanul elhunyt, a franchise jövője kissé bizonytalan lett. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy hogyan folytatódnak egyes projektek, de az talán már most kijelenthető, hogy nem maradunk Dragon Ball nélkül. Hamarosan indul az új Daima sorozat, amiben minden szereplő újra gyerekké válik, sőt jön a DB Sparking! ZERO című verekedős játék, a Tenkaichi Budokai sorozat folytatása.

A DB tartalmak az interneten azonban mostanában talán jobban pörögnek, mint valaha, így mi is találkozunk egy-két érdekes, mesterséges intelligencia által generált képpel. Ezek közül úgy gondoltuk, megosztunk veletek párat, már csak azért is, mert igen érdekesek és jól sikerültek. Először megnézheted, hogy az AI szerint milyen lenne a sorozat, ha a Cartoon Network jóvoltából készül volna, aztán pedig kiderül, hogy hogyan nézne ki SonGoku a különböző rajzfilmes és videojátékos univerzumokban.

Dragon Ball szereplők Cartoon Network stílusban

SonGoku a Multiverzumban

Neked melyik tetszik a legjobban?

Források: Dennis Collects és Jo Santillan

Ha már itt tartunk:

A Dragon Ball történetének 10 legikonikusabb összecsapása

×